Setari Cookie-uri

Oana Roman nu mai vorbește cu sora ei, Catinca, pentru că nu se duce să își vadă mamă. Catinca este sub tratament antidepresiv

Oana Roman și Catinca nu își mai vorbesc, asta după ce Oana și-a acuzat sora că nu se mai interesează de mama lor. Catinca a mărturisit că nu o interesează ce zice sora ei și a declarat că nu îi face bine să o vadă pe Mioara Roman în starea în care se află.

După ce Oana Roman și-a acuzat sora că nu a mai venit să o viziteze pe mama lor lor la azilul unde este internată, aceasta nu a mai dorit să comunice cu ea. Catinca Roman nu mai este interesată să poarte o discuție cu Oana și recunoaște că nu și-a mai vizitat mama din vara anului trecut, însă nici nu o poate face, pentru că se află sub tratament antidepresiv.

„Pentru mine, Catinca e un subiect închis. Nu ne mai vorbim! Pur și simplu, eu nu îmi mai doresc să mai vorbesc cu ea. Am rugat-o să se ducă și ea la mama pentru că eu eram prinsă până peste cap cu câinii, cu copilul, cu casa și ea nu a vrut să se ducă. Eu peste asta nu pot să trec. E și mama ei!

Mama nu a mai văzut-o pe Catinca din luna iunie-iulie. Dar nu mai vreau să mă mai consum pentru nimeni. Mi-a explicat printr-un mesaj că ea nu consideră că trebuie să se mai ducă la mama. I-am interzis accesul Catincăi peste tot. Eu nu mai am niciun ajutor acum decât pe doamna Elena, care mă ajută cu Isa. Eu sunt cumva singură pe lume. Mai am o familie în spate, familia lui Pepe”, a declarat nervoasă Oana Roman, în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars.

Citește și:

Catinca a reacționat după declarațiile făcute de Oana Roman și a mărturisit că nu o interesează ce spune sora ei.

„Nu mă interesează ce a declarat, e problema ei! Eu mă știu cum sunt, îmi știu socotelile. Nu doresc să intru în acest carusel de prost gust!”, a declarat Catinca pentru Click!

Catinca a suferit enorm după pierderea tatălui său, iar de atunci se confruntă cu o depresie severă. Mai mult, ea locuiește acum la fiica ei și se află sub tratament.

„Este foarte dificil pentru mine s-o văd pe mama în starea în care este acum. Nu mă simt nici eu prea bine, ea nici atât. Eu mă confrunt cu o depresie foarte urâtă de când a murit tata. Încă iau antidepresive. Plus că e foarte departe azilul unde este internată ea. Nu am putut conduce până acolo. Când iei astfel de pastile tari, nu ai voie să conduci mașina.
M-am gândit că nici ei nu i-ar face bine să mă vadă așa. Nu am intenționat să mă fofilez!”, a mai declarat sora Oanei Roman.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.