Setari Cookie-uri

Povestea lui Marco Cristoferi, dansatorul de la Românii au talent, căruia Andra i-a acordat Golden Buzz

Marco Cristoferi a făcut un show spectaculos în ediția de vineri seară a emisiunii "Românii au talent". Jurații au fost impresionați de talentul său, iar Andra i-a oferit mult doritul Golden Buzz.

Marco Cristoferi are 37 de ani și a venit din Italia pentru a impresiona juriul de la Românii au talent. Fost balerin și acrobat, Marco este acum antrenor și s-a declarat ca fiind un actor fizic. Momentul său de dans a surprins publicul, dar și juriul, care l-au lăudat pentru performanțele sale unice.

Dansatorul a vrut să le arate tuturor cum furia interioară și supărările pot fi eliminate prin dans.

„Încă încerc să-mi explic ce-ai făcut. Atât de scurt și de spectaculos”, a spus Bobonete după ce l-a urmărit pe Marco pe scenă.

„Ai venit ca o binecuvântare”, a adăugat și Andi Moisescu.

„Este interesant cum un dansator te poate face să trăiești melodia. A fost cel mai intens mod de a spune o poveste”., a menționat și Andra, care a apăsat butonul galben, ceea ce înseamnă că Marco a primit mult doritul Golden Buzz.

Citește și:

„Deci, eu nu am… Marco, e prima oară… de obicei mai am niște cuvinte pregătite când nu știu ce să zic, dar de data asta încă mă gândesc, încerc să-mi explic ce ai făcut… nu-mi dau seama ce s-a întâmplat. Am fost atât de scurt și de spectaculos că zici că m-a lovit acceleratul în gară…”, a mai spus Mihai Bobonete, vizibil impresionat de prestația sportivului.

Marco a povestit că era un copil care avea înmagazinată multă furie. El a fost crescut de bunica lui, care i-a făcut cadou un radio și un covor pe care să execute mișcările de dans. Marco a dansat pe multe scene ale lumii, inclusiv la Eurovision, Scala di Milano, dar a dansat și pentru Papa.

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.