Setari Cookie-uri

Carmina, relație tensionată cu tatăl ei. Cei doi s-au răcit unul de celălalt, iar tânăra se simte mai singură ca oricând

Carmina s-a filmat recent plângând în hohote în tren, în timp ce se îndrepta către București. Acum, tânăra le-a povestit internauților despre relația pe care o are cu tatăl ei și a spus că nu trece prin cea mai bună perioadă.

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu s-a mutat recent în București, aici unde tatăl ei i-a cumpărat un apartament într-un complex rezidențial. Cu toate că este la facultate și muncește pentru a avea proprii bani, tânăra se simte singură în Capitală.

Carmina a locuit cu mama ei în Arad, până să plece la facultate și încă încearcă să se acomodeze cu viața din București. Ea s-a filmat recent în timp ce plângea în hohote în drum spre București, după ce luase trenul de la Arad. Pe o pagină de socializare, Carmina le-a împărtășit internauților stările prin care trece și a spus că se simte singură.

„Știți cum se zice că sunt doar momente și clipe de fericire în viață. Mă rog, aici aveam o criză existențială pentru că eram în tren spre București, dar asta e o altă parte a poveștii“, a spus Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, într-un video pe TikTok.

Citește și:

Acum, tânăra de 20 de ani le-a povestit urmăritorilor despre relația pe care o are în prezent cu tatăl ei. Carmina a dat de înțeles că există anumite tensiuni la mijloc și că cei doi s-au răcit unul de celălalt. Ea crede că tatăl ei vrea să o vadă cum se descurcă singură, însă îi este foarte greu.

„Nu mă feresc. Anumite chestii din viața mea voiam să le țin pentru mine, dar este greu să le țin. Eu cu tata am fost ok o perioadă, acum suntem mai distanți.
Nu știu ce gândește el, probabil că vrea să vadă că mă descurc singură din orice punct de vedere, sau nu știu. El este ocupat cu munca și cu filmările și eu sunt ocupată și nu ne vedem, sau nu facem niciun sacrificiu”, a declarat Carmina, la Antena Stars.

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.