Setari Cookie-uri

Gina Matache îl vrea înapoi în viața Oanei pe Răzvan Miheț! Mama vedetei, foc și pară la adresa noului iubit al fiicei sale

Gina Matache îl vrea înapoi în viața fiicei sale pe Răzvan Miheț, cel alături de care Oana a întemeiat o frumoasă familie. Mama Deliei continuă mesajele dezaprobadoare la adresa lui Radu, noul iubit al fiicei sale.

Gina Matache vrea cu orice preț ca relația dintre fiica sa, Oana, și Răzvan, încă soțul ei să continue. Mama Deliei are doar cuvinte de laudă asupra fostului iubit al fiicei sale, despre care spune că este un bărbat elegant și civilizat, dar mai ales un tată minunat pentru cei doi copii pe care îi are cu Oana.

„Eu n-am nevoie de ginere, că eu am ginere și am un ginere super elegant, super frumos, super tătic! Că știi cum e, orice căsnicie are și o fază de așa… un impas! E probabil că… Crede-mă, eu nu știu amănunte!

Eu întotdeauna am văzut numai bine, niciodată nu am văzut acolo scandaluri, certuri, nu am văzut nimic! Nu știu, doar ei știu ce a fost între ei și dacă a fost ceva sau dacă a fost un moft! Habar nu am! Pentru noi a fost surpriză totală!”, a spus Gina Matache, conform WOWbiz.

Citește și:

Gina Matache a ajuns pe culmile disperării după ce fiica sa a refuzat să mai comunice cu ea. Oana nu a spus familiei nimic legat de despărțirea de Răzvan și nici de noua ei relație cu Radu. Tot ceea ce știe mama ei a aflat din presă, iar acum aceasta încearcă să îi deschidă ochii fiicei sale.

„Aș aprecia dacă v-ați spune părerea. Pentru asta am postat! E un ajutor pentru mine să pot să văd adevărul. Nici mie nu-mi place că fac asta, dar copiii trebuie protejați. Sincer, credeam că sunt eu cu capul… Și mie mi se pare că e anturaj prost. Și mai grav e că nu realizează! (…)

E vorba doar de faptul că exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici. Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot să-i deschid ochii. Copiii au un tată exemplu de eleganță cu principii sănătoase. Vine freză-n vânt și se duce naibii ce au construit părinții. Chiar mulțumesc pentru sfat, dar numai după ce am epuizat toate argumentele, am luat această decizie.

Citește și:

Voiam și alte păreri pentru că mă depășește. Da, aveți dreptate și nu sunt cea mai fericită cu alegerea asta, dar dacă vede, sper să se trezească. A fost un ultim efort să o trezesc. Nu comunică cu nimeni! Probabil doare ce zic, dar nu trebuia să despartă familia asta. Divorțați nu sunt și e pasibilă de lucruri rele. Să nu fie nevoie, dar cum se comportă lasă de dorit. Pe mine mă bucură că am vorbit”, a transmis Gina Matache, pe rețelele de socializare.

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.