Setari Cookie-uri

Carmen Brumă a dezvăluit rețeta pentru salata care te scapă de vergeturi: Ajută la producția de colagen și elastină

Carmen Brumă a dezvăluit care este salata care face minuni! Cu doar câteva ingrediente, vedeta promite eliminarea vergeturilor!

Carmen Brumă le oferă mereu sfaturi prețioase următitorilor săi, cu privire la un stil de viață sănătos, diete și alimente bogate în nutrienți. Recent, ea a dezvăluit rețeta unei salate minune, care promite să elimine vergeturile. Cu doar câteva ingrediente, Carmen Brumă spune că salata ajută la producția de colagen și elastină.

Salata asta anti vergeturi are niște ingrediente care te ajută să ai pielea hidratată, strălucitoare, ajută la producția de colagen și elastină și este și foarte gustoasă și sățioasă. Așadar, ai nevoie de următoarele ingrediente:

– morcov crud, pentru conținutul de betacaroten, care se transformă în vitamina A și ne ajută la foarte multe lucruri, în special la repararea pielii deteriorate

– grăsimi sănătoase și vitamina E din avocado

Citește și:

– semințe de dovleac, pentru că au un conținut mare de zinc, care reglează activitatatea glandelor sebacee și ajută la repararea rănilor – și putem spune că vergeturile sunt un fel de rană

– și niște vitamina C din ardeiul gras”, a scris partenera de viață a lui Mircea Badea, pe contul ei de Instagram.

Reguli pentru Postul Paștelui, pentru a evita kilogramele în plus

Carmen Brumă a făcut câteva precizări și despre Postul Paștelui, perioada în care ne află. Ea le-a recomandat internauților ce și cum să mânânce, pentru a evita kilogramele în plus.

1. Evită excesul de alimente foarte procesate, gen șnițel de post, hamburger de post, mezeluri de post, maioneză de post, care conțin cantități mari de carbohidrați simpli

2. Mănâncă suficiente proteine vegetale din surse diferite, astfel încât să ai toți aminoacizii esențiali!

Citește și:

3. Nu exagera cu dulciurile vegane care au creme/blaturi din nuci/caju/alune. E posibil să aibă mai multe calorii decât cele convenționale

4. Pentru o mai bună absorbție a fierului din sursele vegetale, adăugați o sursă de vitamina C (lămâie, suc de lămâie, pătrunjel )

5. Fă antrenamente scurte și intense care-ți accelerează metabolismul și stimulează masa musculară!”, i-a sfătuit vedeta pe internauți.

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.