Setari Cookie-uri

Delia, primele declarații după scandalul dintre mama sa și Oana: Nu e nicio dramă

Delia a făcut primele declarații după scandalul în care sora sa, Oana, este implicată. Gina Matache l-a atacat dur pe noul iubit al fiicei sale, iar acum Delia spune ce se află, de fapt, în spatele tensiunilor din familia sa.

După ce Gina Matache l-a ironizat și l-a criticat dur pe noul iubit al fiicei sale, scandalul în familia Matache s-a aprins. Delia a stat departe de tensiunile dintre sora și mama sa, însă acum a făcut primele declarații în legătură cu acest subiect.

Viața amoroasă a Oanei Matache este subiect de dramă în familia Deliei, iar sora ei mai mică refuză să mai comunice cu oricare alt membru al familiei.

Delia a declarat că nu se bagă în relația mamei sale cu Oana și nici nu vrea să își spună părerea despre noul iubit al surorii sale.

„Nu gestionez, n-am treabă, nu vreau să mă pronunț în niciun fel. Sunt chestii care ne privesc. Înțeleg că pentru oamenii care mănâncă semințe și se uită la telenovele e un soi de hrană spirituală, vedeți-vă de ale voastre, că oamenii își văd de ale lor. E simplă treaba. N-am ce să adaug”, a explicat artista, pentru Cancan.

Citește și:

Delia a infirmat zonurile cu privire la relația tensionată pe care o are cu sora ei, așa cum s-a scris în presă. Artista a menționat că vorbește cu toată lumea, chiar dacă mama ei l-ar vrea înapoi pe Răzvan Miheț în viața Oanei.

„Vorbesc cu toată lumea. Tu crezi că suntem într-un scandal monstru?”, i-a spus cântăreața reporteriței de la cancan.ro.

Mai mult, artista a declarat că nu vrea să intervină în niciun fel în acest scandal, despre care spune că nu este atât de dramatic precum apare în presă.

„Eu cred că oamenii, adică dacă te duce mintea și vezi dincolo de spartul semințelor și urmăritul telenovelelor, înțeleg exact mecanismul din spate și ce se întâmplă acolo. Dacă vrei să înțelegi, înțelegi, te duce mintea, da, dacă nu, nu-ți trebuie traducere și nici mură-n gură”, a mai zis vedeta.

Citește și:

Sora Oanei Matache vrea să fie pace și liniște în familia sa. Delia consideră că nu este nicio dramă la mijloc, chiar dacă mama ei postează fotografii cu actualul iubit al Oanei, ironizându-l pe social media.

„Eu spun că nu vreau să vorbesc în numele lor. Nu vorbesc nici în numele mamei mele, nu vorbesc nici în numele lor, nu vorbesc în numele nimănui. Doar că nu este nicio dramă, așa cum transpare și cum se vede, și cum se încearcă a fi pusă. Sunt OK cu toată lumea, să fie pace, să fie liniște, să fie calmitate, să fie dragoste în lume”.

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.