Setari Cookie-uri

Cătălin Bordea și-a învins cea mai intensă frică la America Express, pentru a doua oară: Așa mi-am cerut soția în căsătorie

Cătălin Bordea și-a învins cea mai intensă frică, după ce a avut de îndeplinit o misiune la înălțime. El a avut de parcurs un traseu cu tiroliana, rapel și poduri înalte. Uite cum s-a descurcat!

America Express continuă cu noi provocări, gata să îi facă pe concurenții rămași în competiție să iasă din zona de confort. În ultima ediție, trei echipe au avut de parcurs un traseu la înălțime, pentru a câștiga amuleta. Concurenții au avut de trecut peste poduri înalte, au trebuit să se dea cu tiroliana, totul pentru a ajunge într-un anumit punct, din care să ridice un turn Jenga.

Cătălin Bordea a mărturisit că frica de înălțime este una dintre cele mai intense temeri ale sale. El a reușit să își învingă încă o dată această puternică frică, după ce, prima dată, a cerut-o de soție pe iubita lui, tot la înălțime.

„Eu mă tem de înălțime. Mi-am cerut soția în căsătorie sărind din avion. Ea a zis «Da» sus, eu am zis «Nu» jos, că nu mai fac asta niciodată”, a spus Cătălin Bordea, în emisiunea America Express.

Citește și:

Concurentul a avut un atac de panică, iar emoțiile au fost intense. Tot ce își dorea este să se termine cât mai repede și să atingă, din nou, pământul.

„Am avut un atac de panică. Am început să tremur, mi-a venit să plâng. Tot ce îmi doream era să ating pământul”, a spus Cătălin Bordea despre coborâtul pe rapel.

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.