Setari Cookie-uri

Kamara, pus la zis de către colegii de la Survivor! Faimoșii au răbufnit la consiliu!

Kamara nu este văzut cu ochi buni de către ceilalți colegi ai săi de la Survivor. Faimoșii s-au unit împotriva lui și au izbucnit în reproșuri, la consiliu.

Concurenții de la Survivor au făcut front comun împotriva lui Kamara, pe care îl acuză de victimizare. Tensiunea dintre Faimoși a ajuns la cote înalte, iar concurenții și-au spus oful în cadrul consiliului, acolo unde au avut numeroase reproșuri de adus artistului.

Faimoșii sunt supărați pe Kamara pentru că ia decizii de unul singur, care, ulterior, îi afectează pe toți. Mai mult, ei spun despre artist că se victimizează încontinuu, iar dacă cineva îl contrazice, el explodează.

„Ne contrăm cu ceea ce spune Kamara. Are foarte multe păreri și nu avem timp pentru ele. Eu nu am văzut om care să vorbească mai mult ca mine, până acum. Mă refer la tot comportamentul lui. Nu doar la ziua de azi. Dacă vrem să avem o discuție, vine el și fură show-ul.

Citește și:

Noi am mai spus asta. I-am zis să ne mai lase în pace. Azi s-a întâmplat o situație. Ada a strigat la el și el s-a victimizat. Noi încercăm să îi explicăm să lase un pic intensitatea. Nu mai avem loc de el. El nu e un om rău, dar se victimizează. Nimeni nu vrea să fie rău cu tine, dar nu mai putem”, a spus Carmen Grebenișan.

Supărată pe Kamara este și Ada, care a continuat seria nemulțumirilor la adresa colegului său. Ea a subliniat faptul că artistul se implică în orice discuție și devine agasant.

„Mie chiar îmi e drag Kamara, dar azi am simțit că nu mai pot. Nu se mai poate. E ca țânțarul ăla care vine și bâzâie. Nu mai poți, efectiv! Kamara mereu vine și dă sfaturi când nu i le cerem. El chiar e un om extraordinar. Dă sfaturi bune, doar că e cam mult, atâta tot!”, a spus și Ada.

Citește și:

Kamara a încercat să se apere și le-a mărturisit colegilor săi că nu îl interesează părerea lor, Mai mult, el a declarat că a venit la Survivor pentru fiul său, iar nimic altceva nu mai contează.

„Pe mine mă știe lumea. Nu aveam nevoie să vin la Survivor, nu aveam nevoie să vin la Survivor să știe cine sunt. Eu am venit aici, pentru el (n.r. – băiețelul lui bolnav), pentru a reuși să fac ceva, din tot ce nu am reușit în unele momente. Dar bineînțeles că, ca de obicei, apare câte un demon, un diavol în calea mea, care se pune de-a curmezișul să îmi încurce pașii”, a spus cântărețul.

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.