Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu, tună și fulgeră după interzicerea reclamelor la pariuri:Dacă eu poate din acești bani îmi creșteam copilul

Bianca Drăgușanu este revoltată după ce a aflat că reclamele la jocurile de noroc și pariuri vor fi interzise prin lege.

Bianca Drăgușanu este foarte supărată pe noua lege votată în Senat, pe 1 martie, privitor la interzicerea promovării de către vedete a pariurilor sportive și a jocurilor de noroc. Blondina câștiga sume colosale din reclamele în care apărea, ea având un contract cu o casă de pariuri. Ea crede că la mijloc este vorba de dicriminare și este ferm convinsă că banii pe care ea îi câștigă din astfel de imagini sunt cinstiți.

„Cum să nu mă mai lase să fac astfel de reclame? Eu vreau să muncesc, mi se interzice acest drept, să muncesc? Este discriminare și voi face plângere. Dacă eu poate din acești bani îmi creșteam copilul?

S-a gândit cineva la aceasta situație, că poate și sportivii și ceilalți colegi, care fac reclame, trăiesc doar din aceste contracte? E discriminare! Am muncit, ani la rând, pentru numele meu, pentru imaginea mea, eu și din asta trăiesc, din reclame, din ședințe foto. Să facă legile cum vor ei, pentru ei, acolo, în Parlament, acolo să pună un maxim de 1.000 de euro la venituri. Au văzut ei că la Londra sunt alte legi? Pai, cine spune asta să se mute acolo, dacă nu îi plac legile din țara noastră! Ce, suntem luați de proști?”, a declarat vedeta pentru Playtech.ro.

Citește și:

Printre vedetele care mai au astfel de contracte cu casele de pariuri se numără mulți foști sportivi (Ilie Dumitrescu, Adrian Mutu, Marius Lăcătuș, Ciprian Marica, Gică Craioveanu, Mihai Leu etc), dar și oameni din showbiz (Dorian Popa, Bianca Drăgușanu, Dan Capatos, Daniela Crudu) sau jurnaliști (Vali Moraru, Mihai Mironică, Andrei Niculescu, Dan Filoti etc), potrivit gsp.ro.

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.