Setari Cookie-uri

Gina Matache, un nou mesaj cu subînțeles la adresa fiicei sale, Oana: Crește-ți copiii și vei ști...

Gina Matache a publicat un nou mesaj pentru fiica sa, Oana, după ce aceasta a declarat că nu îi înțelege comportamentul mamei sale vizavi de noul iubit, Radu Siffredi.

Gina Matache a publicat un nou mesaj pe pagina sa de Instagram, după ce fiica ei, Oana, a declarat că vrea ca acest scandal să se încheie. Gina Matache nu și-l dorește pe Radu Siffredi în preajma nepoților ei și crede că o influențează negativ pe fiica sa.

Acum, Gina Matache încearcă încă o dată să îi deschidă ochii fiicei sale. Ea a postat un mesaj cu subînțeles pentru Oana, imediat după declarațiile pe care aceasta le-a făcut.

„Preia o casă, o familie, și vei ști cât costa zilnic oala care îți potolește foamea… crește-ți copiii și vei ști cât datorezi părinților tăi. Odată ce îți porți propria apă, vei afla valoare fiecărei picături”, este mesajul publicat de Gina Matache, pe pagina sa de Instagram.

Citește și:

Oana Matache sare în apărarea iubitului ei

Oana Matache sare în apărarea iubitului ei, Radu Siffredi, și spune că își dorește ca acest scandal să înceteze. Vedeta a făcut o postare pe InstaStory, în care a dezaprobat comportamentul mamei sale de a-l ironiza și critica pe Radu, pe social media.

„M-am abținut până acum de la declarații, pentru a nu da apă la moară acestui scandal (pe care nu l-am început eu), dar deja situația a scăpat de sub control și mă văd nevoită să acționez. „Am fost blamată public pentru acțiunile pe care le-am efectuat în ultima vreme, și mi se pare ireal cum cineva poate să creadă că sunt în stare să-mi pun copiii în pericol sub orice formă.

În afară de mama, toate persoanele din jurul meu l-au cunoscut pe partenerul meu și nimeni nu a avut aceeași părere pe care și-a format-o majoritatea media în legătură cu relația noastră. Acest înveliș de «catastrofă» pus în jurul acțiunilor efectuate de mine deja devine obositor și tulburător atât pentru mine, cât și pentru copiii și persoanele implicate în viața mea”, este o parte din mesajul publicat de Oana Matache.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.