Setari Cookie-uri

Adda, momente de panică în propria casă: Tocmai am găsit o căpușă în pat

Momente de panică pentru Adda în propria locuință. Partenera de viață a lui Cătălin Rizea a găsit o căpușă în pat, a transmis repede un mesaj în mediul online legat de acest lucru și a acționat imediat, pentru că s-a speriat destul de tare.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Adda suferă de boala Lyme, care este produsă de simpla mușcătură a unei căpușe. Multă vreme, artista nu a avut nici cea mai vagă idee cu ce se confruntă, fiecare medic îi dădea un alt diagnostic, a luat tratamente greșite și ar fi putut să își piardă viața. Din acest motiv, acum este foarte atentă la tot ceea ce se întâmplă în jurul ei și încearcă să ajute tot mai multă lume să nu treacă prin ce a trecut ea, iar pe cei care suferă deja de această boală să îi sfătuiască așa cum știe ea mai bine în acest sens.

Ei bine, recent, vedeta s-a speriat extrem de tare, după ce a ajuns a ajuns acasă și a găsit o căpușă în pat. Nu s-a putut abține să nu își avertizeze fanii din mediul online, în speranța că vor fi atenți când ajung acasă, mai ales dacă au câini pe care să îi scoată la plimbare. Având în vedere că ea suferă deja de Lyme, nu mai are ce să i se întâmple, dar este foarte periculos pentru familia sa și a promis că va verifica fiecare colț al casei, să nu mai fie vreuna ascunsă în vreun colțișor.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.