Setari Cookie-uri

Lidia Buble, sătulă de jignirile haterilor! Cum a învățat-o tatăl ei să nu pună vorbele urâte la suflet?

Lidia Buble a primit numeroase critici legate de înfățișarea sa, dar și de cultul religios din care face parte. Artista a suferit de-a lungul timpului, însă tatăl ei este cel care a ajutat-o să treacă peste toate vorbele urâte.

Lidia Buble este una dintre cele mai iubite artiste autohtone, iar fanii îi cunosc fiecare vers. Cu toate că se bucură de multe aprecieri în spațiul online, Lidia are parte și de hateri, care îi trimit adesea comentarii răutăcioase.

Artista a vorbit în emisiunea lui Teo, de la KanalD, despre jignirile pe care le-a primit de-a lungul timpului, privind forma nasului ei. Lidia a mărturisit că nu și-a pus niciodată problema că ar avea nasul mare, până când nu a văzut criticile aduse din partea haterilor. Vedeta a declarat că nu are de gând să își facă vreo modificare estetică și că se iubește exact așa cum este.

Mai mult, tatăl ei este cel care a încurajat-o și a susținut-o, dându-i sfaturi importante despre iubirea de sine.

„Eu am mai spus asta și am tot repetat, eu am aflat că am nasul mare atunci când am intrat în industria muzicală și nu înțelegeam la fiecare piesă pe care o lansam, fiecare videoclip, fiecare poză eram jignită pe tema asta. Mi-a dat Dumnezeu puterea să trec peste și că l-am avut alături pe tatăl meu care mereu a știut cum să ne crească și să ne sfătuiască: «Tati, sunteți frumoase așa cum v-a lăsat Dumnezeu». Eu niciodată nu am avut vreun complex sau vreo frustrare sau să-mi doresc să schimb ceva la mine, dar nu înțelegeam de ce îi deranjează pe cei din jurul meu, dacă pe mine nu mă deranjează.", a precizat artista, pentru TeoShow.

Citește și:

Lidia nu a suferit doar din cauza criticilor aduse aspectului ei fizic. În copilărie, ea a fost ținta răutăților colegilor ei, pentru că face parte dintr-un cult religios.

"Am mai primit și mesaje neplăcute despre surorile mele, că ele sunt mai expuse, au și ele pagini de socializare, dar toate lucrurile astea au început încă din copilărie, când eram la școală, cam de prin clasa a patra, iar toți colegii știau că sunt de religie penticostală și mă jigneau foarte mult pe tema asta, îmi ziceau „pocăita”.

Nu mă deranja, eu sunt foarte mândră de ceea ce sunt și de cultul din care fac parte, dar nu înțelegeam de ce îi deranjează pe ei, eu n-am avut niciodată probleme cu alte religii. Este deranjant uneori, dar acum m-am călit. Mai primesc pe Internet mesaje despre asta, dar astea vin cumva la pachet cu celebritatea”, a mai declarat Lidia Buble.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.