Setari Cookie-uri

Andrei Aradits și soția sa divorțează după 17 ani de căsnicie! Actorul a fost cu fiul lui la psiholog

Andrei Aradits și soția lui, Andreea, urmează să se întâlnească în fața instanței de judecată pentru a divorța, după 17 ani de mariaj. Între timp, actorul a mers la psiholog cu fiul lui, Eric, iar soția sa face yoga, fiind în India de peste 6 luni.

Andrei Aradits și soția lui, Andreea, divorțează după 17 ani de căsnicie. Cei doi urmează să se întâlnească luna aceasta la tribunal, pentru a depune actele de divorț.

Actorul a declarat că fosta sa parteneră de viață se află în India de 6 luni, acolo unde face yoga. Între timp, el a rămas acasă cu Eric, fiul său, care se pregătește de examenul de Bacalaureat. Andrei Aradits a trecut prin clipe grele și nu a ezitat să ceară chiar și ajutor specializat.

„Am divorțat. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo 6 luni, face yoga. Doar eu cu el (n.r. – Eric) suntem. Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: «ok, nu-ți permiți treaba asta». E mult mai deștept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog cu el, da.

Citește și:

(…) Și mie îmi pare rău. Voiam să-ți zic o chestie amuzantă pe treaba asta. Am depus actele de divorț în septembrie și termenul s-a dat abia acum.

Voiam să termin chestia asta, dacă tot am început și asta era direcția… Cred că dacă lucrurile se termină, e bine să le lași să se termine frumos, cauterizat și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut”, a spus actorul, în cadrul podcastului „Vorba lui Jorge”.

Andrei Aradits a mărturisit că a mers pentru prima dată la psiholog și a căutat validare. Înainte să încerce terapia, el și-a deschis un cont pe o aplicație de matrimoniale.

„Azi am fost prima oară la psiholog. Am căutat validare de la psiholog. Lasă, că și pe Tinder am căutat validare. Da, dar am renunțat între timp. Am avut întâlniri. Dar știi de ce aveam nevoie, de validarea faptului că uite, la 50 de ani încă mai sunt posibil și am zis că «ok, lumea mă place». Doar că, la un moment dat, s-a îndrăgostit o fată de mine și am zis că nu, gata”, a mai povestit actorul, în cadrul podcastului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.