Setari Cookie-uri

Kamara, victima bullyingului în copilărie! Momentele grele prin care a trecut artistul, după moartea tatălui

Kamara a izbucnit la Survivor și a făcut dezvăluiri neștiute despre copilăria sa. Concurentul a povestit cum l-a afectat moartea prematură a tatălui, dar și cum a trebuit să se adapteze în Guineea, acolo unde a plecat cu mama sa.

Kamara este un luptător, și tot ceea ce face este pentru recuperararea și tratamentele de care Leon, fiul său, are nevoie. Artistul a acceptat provocarea Survivor, acolo unde are parte și de anumite tensiuni cu colegii săi.

După ce ceilalți concurenți l-au criticat în numeroase rânduri pentru atitudinea de care dă dovadă, Kamara și-a deschis sufletul în fața lui Remus Boroiu și a Ștefaniei Stănilă. Artistul a povestit cât de marcat a fost de moartea prematură a tatălui său, care a murit la vârsta de 31 de ani. Ulterior, mama sa a decis să se mute în Guineea, acolo unde artistul a fost nevoit să se adapteze și să învețe limba franceză.

„Suntem departe de casă și sunt momente în care viața ți se desfășoară așa, când stai cu tine. Parcă revezi toate momentele din copilărie până acum”, a început Kamara povestea despre copilăria sa.

Citește și:

„Când am plecat din România, la vârsta de aproape 8 ani, în Guineea, în România erau -10 grade, acolo erau 30. A fost un șoc termic, dar mai ales cultural. Când am plecat din România, am luat și televizorul. Dar am luat și radioul. Era radioul tatălui meu, tatăl meu a murit când aveam 7 ani. Tata a murit în România la vârsta de 31 de ani. Din păcate, sau din fericire, l-am văzut până în ultima secundă, până când era dus la mormânt, înfășurat într-un cearșaf alb, fiind musulman”, a spus el.

„Imaginea aia mi-a rămas… Mama a decis atunci să plecăm în Guineea, unde era familia mai mare a tatălui meu. Îi era frică să nu pățească ceva în România, să ajungem la vreun orfelinat. Am deschis radioul acolo, fix în aeroport, când am ieșit din avion… am auzit o limbă ciudată, am vrut să mă sui înapoi în avion, voiam în România, nu voiam acolo, nu înțelegeam nimic. Am început să plâng… M-au convins cu greu să rămân, mi-au spus că va fi doar o vacanță…. A fost o vacanță de 14 ani”, a dezvăluit Faimosul., în emisiunea de la ProTV.

Citește și:

Kamara a povestit că adaptarea în Guineea a fost foarte grea, pentru că atunci și-a dat seama de culoarea pielii sale, iar ceilalți copii îl marginalizau. În plus, el a trebuit să învețe să vorbească în alte două limbi, pentru a se face înțeles de către toți cei din jurul său.

"A trebuit să mă fac acceptat de cei de acolo. Eu eram alb pentru ei, ei sunt mai negri decât mine. Și atunci, deși eu în România nu simțisem diferența de culoare pentru că nimeni nu mi-a spus că sunt diferit, iată că în Guineea am aflat că am altă culoare și că nu sunt negru. (…)
Eu am fost atât de șocat, încât voiam înapoi în România. A trebui să învăț limba franceză, a trebuit să învăț două limbi locale ca să mă înțeleg cu oamenii, nu toți vorbeau franceză”, a mai spus Kamara.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    14 Martie 2023
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.