Setari Cookie-uri

Băutura secretă pe care Sofia Vicoveanca o consumă cu regularitate! La ce remedii naturale apelează artista?

La 81 de ani, artista Sofia Vicoveanca are grijă la alimentele pe care le consumă, pentru a se menține într-o formă de zile mari. Recent, ea a dezvăluit care este băutura naturală pe care o consumă zilnic.

La 81 de ani, Sofia Vicoveana are o energie debordantă. Artista se menține în formă cu ajutorul preparatelor naturale, având un echilibru în mâncare. Vedeta are mare grijă la ceea ce consumă, astfel că din meniul său nu lipsește o băutură specială, plină de nutrienți și vitamine.

”Eu consum foarte multe crudități. Dimineața îmi fac un suc din țelină, morcov, sfeclă roșie, măr, cartof crud, roșie și câteva picături de lămâie. În rest, consum foarte multe salate. Mai mănanc branză, ouă. Seara nu prea mănânc, dar din când în când mai poftesc la câte ceva dacă mă uit la vreun film. Cafea nu beau, alcool nici atât, țigara nu știu să o mânuiesc, în schimb beau foarte multe ceaiuri”., a declarat vedeta, potrivit evz.ro.

Citește și:

Vedeta de muzică popoulară nu ține regim, însă nici nu face excese. Sofia Vicoveana a dezvăluit faptul că nu bea cafea sau alcool. Printre alimentele care se regăsesc în meniul său se află multe crudități, îns, atunci când are poftă, nu se ferește de nimic.

„Acum nu mai gătesc pentru că dacă fac o ciorbă, cine mănâncă mai multe porții? Eu merg pe minuturi, îmi plac ouăle moi, așa cleioase, cu pâine prăjită, cu o țâră de unt, să știți că îmi place smântâna, smântâna cu mămăliguță, nu mă feresc de grăsimi, cam 2 mese pe zi, cam așa e.Nu beau cafea, că am tensiune oscilantă și mă mai cruț, un capuccino cu lapte mult, ceaiuri, te miri ce!”, a mai spus artista de muzică populară.

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.