Setari Cookie-uri

Emil Mitrache, cunoscut drept Americanu' din La Bloc a suferit o intervenție pe cord deschis! Cum se simte acum actorul?

Emil Mitrache a trecut prin momente dificile, după ce a aflat, prin câteva analize de rutină, că viața îi este pusă în pericol. Actorul a suferit o intervenție pe cord deschis, ce a durat 8 ore.

Emil Mitrache, îndrăgitul actor care l-a jucat pe Americanu' în serialul La Bloc a trecut prin momente dificile, după ce a aflat că viața îi este pusă în pericol. Actorul a mers la medic pentru un consult de rutină, atunci când a aflat că inima îi poate ceda oricând. Analizele obișnuite au evidențiat faptul că inima actorului nu funcționează la parametrii normali și că are o aortă mărită.

După mai multe consultații la medicii cardiologi, Emil Mitrache s-a decis să facă intervenția chirurgicală care i-a salvat viața. Din fericire, operația, care a durat 8 ore, a decurs foarte bine, iar acum actorul duce o viață normală.

„Am avut o intervenție pe cord deschis. Fac acum un an. Și dacă nu descopeream întâmplător, nu mai stăteam de vorbă la ora asta. Am descoperit întâmplător, da. Am avut aorta mărită. Du-te și fă și tu niște analize. Nu aveam nimic.

Citește și:

Ăsta este criminalul tăcut. Nu te doare. Decât se rupe și într-un minut ai murit. Am o clinică lângă mine, m-am dus. Vă recomand să mergeți să la un medic cardiolog chirurg. Am făcut CT-ul, mi-a ieșit, e măricică. În două luni se mărise cam 7-8 mm. Păi de la 10.000-12.000 de euro ( n.r.- costă operația). Mi-a salvat viața un prieten de-al meu, mi-a zis: «Du-te, îți plătesc eu!». A durat operația aproape 8 ore, numai până îți face legăturile să-ți schimbe circulația sângelului printr-un aparat”, a declarat Emil Mitrache, în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.

Chiar dacă nu a avut o viață cu excese, se pare că problema cu inima îi putea fi fatală. Actorul a mai mărturisit că ceea ce a avut el este genetic, însă, pentru sănătatea sa, acum a renunțat la țigări, singurul său viciu.

Citește și:

„Eu am avut exact pe bază, pe inimă, mărirea. Dacă erai mai în vârstă, îți puneam una de porc, o valvă de porc. Tu mai duci și e metalică. E un mic cilindru, cu un ax pe mijloc și cu două jumătăți. Aud tot timpul. Eu când m-am trezit, pe noptieră aveam cutiile. Uite așa am scăpat. De când am deschis ochii, după operație, nu m-a durut nimic. S-a vindecat frumos. Zici că nu am avut nimic. Niciodată nu am făcut excese. Am renunțat la țigări din ziua în care am văzut CT-ul. Este ceva genetic”, a mai spus Emil Mitrache.

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.