Setari Cookie-uri

Shakira a trecut peste durerea provocată de Gerard Pique cu ajutorul piesei prin care l-a umilit

Shakira și-a canalizat toate emoțiile negative în piesa cu care l-a și umilit pe Gerard Pique, acest lucru fiind o adevărată terapie petru ea. Artista și-a vindecat durerea prin piesele sale și a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața sa.

După 12 ani de relație, Shakira și Gerard Pique s-au despărțit, artista suferind enorm în urma separării. Fostul forbalist a început o nouă relație cu o tânără studentă, în vârstă de 23 de ani, în timp ce Shakira a început terapia pentru a se vindeca de toate resentimentele.

Ceea ce a ajutat-o foarte mult pe artistă au fost versurile pe care le-a scris pentru piesa lansată cu Bizzarap. Prin melodia sa, cu care l-a umilit pe fostul ei partener, Shakira a reușit să își vindece sufletul. Ea a mărturist că a primit numeroase aprecieri de la femeile care au trăit o situație similară.

„A fost de necrezut să simt reacția atâtor oameni. Cred că oamenii se conectează cu adevărat cu muzica atunci când este reală și autentică, vine dintr-un loc real. Chestia cu acest cântec este că a devenit un fel de imn pentru atât de multe femei. Am avut un an foarte greu după despărțire și scrierea acestui cântec a fost foarte importantă pentru mine. A fost o modalitate sănătoasă de a-mi canaliza emoțiile.

Citește și:

După ce am scos acest cântec, am simțit nu numai că am avut fani, ci și o mulțime de femei care au trecut prin aceleași lucruri, care gândesc așa cum gândesc eu, simt așa cum simt eu și care au trebuit să suporte atât de mult, așa cum a trebuit să fac și eu”, a declarat Shakira, în emisiunea lui Jimmy Fallon.

În cadrul interviului, Shakira a avut o apariție de zile mari. Frumoasa cântăreață a ales să poarte pantaloni din piele, cu decupaje, iar în partea de sus un body provocator.

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.