Setari Cookie-uri

Echipa Andre a refuzat să intre în jocul pentru amuletă. Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, foc și pară:Sunt puțin răzgâiate

Echipa Andre a refuzat să intre în jocul pentru amuletă, motiv pentru care Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu s-au enervat extrem de tare și și-au exprimat nemulțumirea la testimoniale. Ce au declarat cei doi îndrăgostiți și de ce s-au dat bătute Andreea Antonescu și Andreea Bălan, care luptă mereu cu toate armele!

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au dat tot ceea ce au avut ele mai bun, în cea mai recentă ediție a emisiunii America Express, au reușit să ajungă pe cel de-al treilea loc și s-au calificat pentru jocul de amuletă. Ajungând în fața faptului împlinit și văzând că proba nu este tocmai atât de simplă pe cât pare, ele au luat cea mai bună decizie pentru siguranța lor, după ce blondina a căzur și și-a amintit că nu demult s-a desfigurat, fiind nevoită să se opeze, când a căzut de pe role.

Decizia lor a fost respectată de toate echipele, mai puțin de cea formată din Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, care deși își doreau să intre în joc, au ajuns ultimii la Irina Fodor și nu s-au calificat.

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.