Setari Cookie-uri

Libris organizeaza LIBfest in perioada 14-19 martie

Mii de carti cu autograf, reduceri pana la 86% si evenimente culturale online

LIBfest - targ de carte si experiente culturale organizat de Libris - va avea loc online, in perioada 14-19 martie 2023. Iubitorii de cultura din tara, dar si din afara ei, sunt invitati la dialoguri si experiente culturale pe marginea cartilor si a temelor de interes actuale precum rolul cartilor pentru copii, sanatatea emotionala si dezvoltare personala. Volume cu autografele celor mai iubiti autori vor fi disponibile in cadrul acestei editii, alaturi de reduceri pana la 86 % la peste 350.000 de volume in romana si engleza.

Eveniment cu traditie pe piata cartii din Romania, LIBfest continua sarbatoarea dedicata literaturii, cititorilor si scriitorilor cu editia a-IV-a, ce va avea loc in perioada 14-19 martie. Daca ultimele trei editii online au fost un maraton intens de experiente culturale, pentru editia din acest an organizatorii au gandit un program mai relaxat, centrat pe lecturile pentru copii, dezvoltare personala si echilibru emotional.

Citește și:

De asemenea, LIBfest aduce reduceri consistente la peste 350.000 de titluri in limba romana si limba engleza. Iar pentru ca in editiile anterioare primele volume epuizate au fost cele semnate de autori, anul acesta vor fi disponibile carti cu autograful unor scriitori precum Gabor Maté, Mircea Cartarescu, Radu Paraschivescu, Tatiana Niculescu, Teodor Baconschi, Monica Pillat, Cristian Fulas, Dumitru Constantin Dulcan, Gabriel Cartarescu, Gáspár György, Petronela Rotar, Stelian Tanase, Horia Tecau si altii.

„Dupa 3 editii online-maraton, cu sute de invitati, dialoguri si lansari, ne-am dorit de data aceasta o editie in tihna, in care sa ne concentram pe temele care au starnit cel mai mult curiozitatea cititorilor nostri. Interesul pentru dezvoltarea personala si importanta tot mai mare acordata cartilor pentru copii, categorii la care am inregistrat cresteri considerabile in anii precedenti, ne-au inspirat pentru alegerea programului LIBfest din aceasta primavara. Am gandit mai putine evenimente, dar mai elaborate, pe teme mai puternice, cu unii dintre cei mai apreciati scriitori si specialisti ai momentului. De asemenea, dat fiind interesul remarcat in ultima vreme pentru cartea in limba engleza, vom avea reduceri la sute de mii de titluri, iar numarul volumelor cu autograf este cu 40% mai mare fata de editiile anterioare”, a precizat Laura Teposu, CEO si fondator Libris.ro.

Citește și:

#LibrisTalks, cele mai asteptate dialoguri de la LIBfest 2023

Sub umbrela #LibrisTalks se numara teme, dialoguri si dezbateri precum 8 reguli ale iubirii. Cum sa o gasesti, sa o pastrezi si sa renunti la ea (Jay Shetty), cu Liana Stanciu si Cristina Stanciulescu, Trauma si Vindecare, cu Petronela Rotar si Gaspar Gyorgy, Conectarea si siguranta in relatii sustin evolutia, cu Niculina Gheorghita si Augusta Onita-Bagoly sau Educatia prin cultura, cu pr. prof. Constantin Necula si pr. prof. Cristi Muntean.

„Si pentru aceasta editie, ne-am propus sa aducem in fata cititorilor autori romani aflati in topul vanzarilor, precum Dumitru Constantin Dulcan, Niculina Gheorghita, Petronela Rotar, Ioana Chicet Macoveiciuc sau Alex Donovici. In ton cu tema evenimentului, i-am invitat la dialoguri despre echilibru, sanatate si spiritualitate, respectiv despre rolul cartilor pentru copii in dezvoltarea emotionala a celor mai mici dintre cititori”, a mai precizat Laura Teposu.

Citește și:

#LibrisMeets, interviuri cu autorii momentului

Bineinteles, LIBfest continua promovarea autorilor romani si, sub umbrela #LibrisMeets, prin care organizatorii evenimentului aduc in fata cititorilor, in interviuri, o serie de scriitori si oameni de cultura.

Astfel, Matei Visniec, Ioana Nicolaie, Adina Rosetti, Florin Bican, Raluca Poenaru, Doina Rusti, Carmen Tiderle, Alexandra Rusu, Sandra Gatejeanu Gheorghe, Dan Coman, Alex Donovici si multi altii vor raspunde intrebarilor intervievatorilor in zilele targului de carte.

Din LIBfest nu lipsesc nici lansarile de carte, volumul de debut al tanarului poet Gabriel Cartarescu Maine o sa fiu fericit si 8 reguli ale iubirii de Jay Shetty fiind cele mai asteptate, alaturi de Cuplul de la nr. 9, carte publicata in peste 35 de tari, semnata de autoarea britanica Claire Douglas.

Citește și:

Reduceri pana la 86%

Asa cum au fost obisnuiti la toate editiile LIBfest, vizitatorii sunt invitati sa acceseze cele peste 100 de standuri virtuale ale celor mai cunoscute edituri din lume. Titluri de la editurile Humanitas, Polirom, Litera, Grupul Editorial Art, Creator, Corint, Rao, Nemira, Penguin, Macmillan, HarperCollins, Simon&Schuster, dar si multe altele vor fi prezente in targul online cu oferte foarte atractive pentru cititori.

Programul complet al LIBfest, precum si evenimentele, lansarile de carte si dialogurile sunt disponibile alaturi de intreaga oferta de carte, pe site-ul www.libris.ro. De asemenea, evenimentele si dezbaterile culturale pot fi urmarite si pe pagina de Facebook, Libris.ro

Evenimentele LIBfest, editia IV vor fi transmise online, zilnic, in perioada 14-17 martie, in intervalul orar 10-20.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.