Setari Cookie-uri

Hotărârea instanței a devastat-o pe Alina Sorescu! Ce au hotărât judecătorii cu privire la custodia fetelor sale?

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au divorțat oficial, însă decizia în ceea ce le privește pe Raisa și Carolina a devastat-o pe artistă. Vedeta are de gând să lupte cu orice preț pentru a le avea pe cele mici lângă ea!

Alina Sorescu a divorțat oficial de Alexandru Ciucu, însă artista este departe de a fi împăcată! Instanța a hotărât ca cele două fete ale ei, Raisa și Carolina să petreacă, pe rând, câte o săptămână la ambii părinți. Vedeta este devastată și consideră că acest program nu le este benefic fetelor, mai ales că ele au nevoie de stabilitate și echilibru.

Alina Sorescu este decisă să facă apel și să lupte până în pânzele albe pentru ca fiicele sale să aibă parte de un program sănătos, potrivit vârstei.

„A fost un an greu cu procese și ordonanțe și încerc cu toată ființa mea să rămân demna în demersul meu de a avea și eu și fetele o viata liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanță este ca fetițele să stea o săptămână la mama și o săptămână la tata. Voi lupta de aceasta data eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le creste într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut.

Citește și:

Nu va fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea față de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama. Sper ca fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în alta până la 18 ani, pentru că acest program este bulversant pentru ele, le va putea dezechilibra emoțional și afecta procesul educațional și de creștere. Am permis tatălui să se implice din momentul în care și-a arătat disponibilitatea, dar trebuie însă să ne gândim că sunt fetițe de 9 și 6 ani, că au nevoie de stabilitate și păstrarea unei rutine de zi cu zi, mai ales pentru programul școlar.

Sper ca judecătorii să înțeleagă că acest program nu este bun pentru orice copil și în orice condiții.

Declarația avocatei mele Nicoleta Popescu este următoarea:

«Soluția nu are o bază legală, nu ia în considerare drepturile și interesele minorelor și ale mamei, va afecta echilibrul emoțional al fetițelor și este total nepractică, fiind de natură a perpetua și accentua situația tensionata dintre părți, ceea ce în mod evident este contrar intereselor minorelor »”, a anunțat Alina Sorescu, potrivit cancan.ro.

Citește și:

    Alina Sorescu a avut parte de clipe grele, de când a intentat divorțul de creatorul de modă. Alexandru Ciucu a încercat de mai multe ori să ia fetițele de lângă ea, atacând-o prin ordonanțe președințiale. Fostul partener de viață al artistei a cerut instanței ca fetele să aibă domiciliul la el, motivând faptul că spațiul din vila în care locuiește este incomparabil mai mare ca apartamentul de 4 camere pe care îl deține Alina Sorescu.

    În ultima perioadă, Alina Sorescu s-a temut ca fetele să îi fie luate. Ea a declarat că cele mici au nevoie de un spațiu de siguranță și de un mediu armonios, așa cum ea le-a creat în toți acești ani.

    „Sunt fericită că pot să mă implic într-o astfel de campanie, pentru că în viața mea am trăit și trăiesc o situație similară. Există posibilitatea de a nu avea fetițele lângă mine, așa că sunt sensibilă la tot ce însemnă copii.

    Au tot fost înfățișările, procesul s-a derulat în ultima vreme normal, așa cum se întâmplă în situații de acest fel și așteptăm pronunțarea soluției, în foarte scurt timp, și sper din tot sufletul să fie o soluție în favoarea stabilității fetițelor pentru că, până la urmă, asta este cel mai important. (…) Așa cum am spus, procesul are niște etape care trebuie să se deruleze într-un ritm stabilit legal, așa că se așteaptă această perioadă curând soluționarea.(…) Copiii trebuie să crească armonios și într-un mediu stabil, asta înainte de orice”, a declarat Alina Sorescu în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

    Vizionare placuta


    Kudika
    15 Martie 2023
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.