Setari Cookie-uri

Abia acum s-a aflat! Liviu Vârciu, probleme grave de sănătate! Artistul este la pat de o săptămână!

Liviu Vârciu se confruntă cu grave probleme de sănătate, iar de o săptămână nu se poate da jos din pat. Care este starea de sănătate a artistului?

Liviu Vârciu se confruntă cu probleme mari de sănătate, însă abia acum le-a împărtășit internauților stările dificile prin care trece. Artistul este ținut la pat de o răceală puternică și are dureri mari și stări de rău. De o săptămână, iubitul Andei Călin se confruntă cu o răceală puternică, iar ieri, cu o zi înainte de ziua sa de naștere, Liviu a făcut primele declarații despre perioada grea prin care trece.

„Mie mi-a fost dor de răceală, dar nu de asta! E rea tare. M-a spart din ce în ce mai rău. Am 7 zile azi. Cică în 7 zile cu sau fără pastile ești bine. M-a rupt… M-a spart. Ce ne facem?

Mâine e și ziua mea. Stau așa în pat? Dacă sunteți bine, să aveți o zi frumoasa! Dacă sunteți răciți, cum facem?”, le-a spus Liviu Vârciu internauților.

Citește și:

Problemele de sănătate se țin lanț de artist

Nu este pentru prima dată în acest an când Liviu Vârciu se confruntă cu probleme de sănătate. Artistul a avut parte de o altă întâmplare nefericită, în urmă cu doar două luni. El a plecat alături de Anda Călin într-o vacanță romantică în Maldive, acolo unde, în urma unei iritații, el s-a umflat foarte tare la unul dintre ochi.

,,Dacă erați îngrijorați să fiți, că nu m-am dezumflat prea mult… Și am impresia că acum încep să mă umflu și mai tare. Cică suntem în Maldive, umflat la ochi… Nu o să pot să fac nicio poză. Ori m-a bătut doamna (n.r. Anda Călin), eu am simțit ceva aseară. Începe să se și înnegrească (…).

M-am trezit frumos, gata mă, nu mai e așa rău. E mai rău!. Cineva mă bate, clar. Mă duc la cabinetul medical. Eu am văzut mulți chinezi pe aici și poate ne transformăm toți. Mai am un pic și aia e.”, a spus prezentatorul tv, pe pagina sa de socializare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.