Setari Cookie-uri

Adina Postelnicu și-a făcut operație de micșorare a sânilor! Ce spune medicul ei despre alegerea făcută?

Adina Postelnicu și-a făcut curaj și a ales să își micșoreze sânii, din cauza problemelor de sănătate. Cum se simte acum vedeta?

În timp ce numeroase vedete aleg să își mărească bustul, iată că există și artiste care aleg să își reducă din cantitatea de țesut mamar. Adina Postelnicu și-a făcut curaj și a apelat la ajutorul medicului estetician, pentru reducție mamară.

Vedeta suferea de 20 de ani de dureri îngrozitoare de spate, din cauza bustului natural generos. Mai mult, Adina a mărturisit că nu mai putea să oarmă noaptea din cauza problemelor de spate, astfel că intervenția estetică a fost cât se poate de necesară.

Adina Postelnicu s-a operat luni, 13 martie, iar la doar 24 de ore de la intervenție, a putut pleca acasă.

„Îmi doresc de foarte mult timp această intervenție, cam de 20 de ani vreau să o fac, dar nu am avut curaj până acum. Întotdeauna mi-am dorit să am sânii mai mici, din cauza durerilor atroce de spate. Știi ce se întâmplă cu fetele care se tunează în ziua de azi?! Ele nu-și dau seama ce înseamnă un sân mare, câtă presiune pui pe coloană și ce dureri de spate poți să ai!”, declara solista pentru Click!, înainte de intervenție.

Citește și:

Intervenția pe care a făcut-o artista a durat 3 ore, iar medicul care a operat-o a declarat că procedura s-a desfășurat cu succes, fără complicații.

„Adina a trecut pragul clinicii noastre pentru o intervenție de reducție mamară, care a decurs cu succes. Interventia a durat fix trei ore, a mers perfect operația, fără sângerare, fără nici un fel de probleme.

Este foarte bine Adina acum. Îi dăm drumul marți acasă, apoi va veni la controalele standard.

Pe lângă un aspect foarte plăcut și mult mult îmbunătățit al sânilor, Adina va scăpa și de durerile de spate cu care s-a confruntat o perioadă lungă de timp și de toate problemele asociate cu un volum ridicat al sânilor. Foarte mult paciente se confruntă cu acest lucru”, a precizat medicul care a operat-o pe artistă, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.