Setari Cookie-uri

Delia a sărit în apărarea lui Radu Siffredi după ce mama ei l-a desființat: Unii bărbați își fac unghiile, se machiază

Delia și-a luat fanii din mediul online prin surprindere, în momentul în care a postat un mesaj care era, în mod clar, despre noul partener de viață al surorii sale pe care l-a apărat în fața tuturor celor care au vorbit urât despre el. Una dintre persoanele care i-a declarat război bărbatului este chiar mama sa. Iată ce a transmis artista, la Story!

Gina Matache nu îl are deloc la inimă pe noul iubit al fiicei sale, Oana Matache. Cântăreața de muzică populară a vorbit urât despre acesta, ori de câte ori a avut ocazia, atât în interviurile pe care le-a acordat zilele acestea, cât și contul ei oficial de Instagram, unde în ultimele zile a devenit foarte activă. Femeia l-a numit pe Radu Siffredi „bufon”, a zis că ea are deja un ginere și nici nu vrea să ia în calcul ideea de a avea un altul, motiv pentru care a fost dur criticată de către cei care o urmăresc în mediul online, care au acuzat-o că nu face altceva decât să exagereze.

Mai mult de atât, ea a fost prima care a postat imaginile în care tânărul de doar 28 de ani îl înjura pe unul dintre copiii Oanei Matache, pe un live, dar a decis să șteargă imaginile respective la scurt timp după aceea. El nu a comentat acest aspect, dar a zis că va lua o pauză de la a mai face live-uri pe Twitch pentru o vreme, dar va veni cel mai probabil cu explicații în fața fanilor lui la momentul potrivit.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.