Setari Cookie-uri

Cât s-a îngrășat Theo Rose în sarcină. Artista, dezvăluiri neașteptate: Mi se pare mult

Theo Rose le-a vorbit fanilor ei despre kilogramele pe care le-a acumulat pe perioada sarcinii, dar și despre alte aspecte legate de viața sa privată. Totul s-a întâmplat într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe care viitoarea mămică a organizat-o pe contul ei de Instagram, de care admiratorii ei au profitat așa cum au știut ei mai bine.

Theo Rose s-a schimbat în totalitate, după ce a rămas însărcinată pentru prima dată. Artista a mărturisit, în primul și în primul rând, că a ajutat-o enorm faptul că i s-a întâmplat lucrul acesta și că s-au așezat lucrurile frumos în viața, deoarece n felul acesta a câștigat lupta împotriva anxietății cu care se confrunta de ani buni. Partenera de viață a lui Anghel Damian este recunoscătoarea pentru tot ceea ce trăiește, dar mai ales pentru faptul că va aduce pe lume un băiat, chiar așa cum și-a dorit.

La un moment dat, în cadrul sesiunii de întrebări și răspunsuri pe care viitoarea mămică a făcut-o pe contul său oficial de Instagram, a fost întrebată de către unul dintre admiratorii ei cât s-a îngrășat, de când a rămas gravidă, iar răspunsul ei sincer nu a întârziat nici el să apară. Ei bine, având în vedere că înainte Theo Rose avea 45 de kilograme, i se pare enorm cât cântărește acum, deși a evitat să se mai urce pe cântar, în ultimele două săptămâni.

Citește și:

Ei bine, Theo Rose s-a îngrășat în jur de 10 kilograme, dar nu vede nimic rău în lucrul acesta, ba chiar a recunoscut că i-ar plăcea să rămână la această greutate, deoarece acum are și ea forme. De asemenea, crede că este o minune tot ceea ce i se întâmplă din multe puncte de vedere și așteaptă cu nerăbdare să își strângă pentru prima dată copilul în brațe.

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.