Setari Cookie-uri

Advertorial Dani Oros, mintea din spatele dezvoltării Google și Youtube România, îți spune cât poți câștiga din Youtube

Head of Marketing Google și YouTube România. Digital human. Sau pur și simplu una dintre cele mai sclipitoare minți pe care ai ocazia să le asculți. Toate îl caracterizează pe Dani Oros, elevul care a avut media 10 în clasele 1 – 12. Acest român excepțional este invitatul lui Mihai Morar în episodul 117 al podcastului „Fain & Simplu”.

„Invitatul meu din noul podcast „Fain & Simplu”, Dan Oros are una dintre cei mai sclipitoare minți pe care le cunosc. Dan fost elev de media 10 pe linie, iar acum, pe lângă misiunea lui la Google și Youtube România, continuă să învețe zilnic. Printre preocupările lui se numără și cum putem opri îmbătrânirea. Învățarea neîntreruptă și rutinele sale îl ajută să aibă “vârsta interioară” de 22 ani.”, povestește Mihai Morar despre cel mai nou episod de podcast pe care-l aduce în fața publicului, în această săptămână.

Urmează un episod de neratat care poate fi ascultat pe Youtube, pe Spotify, Apple sau Google Podcasts, un episod plin de sfaturi concrete despre cum poți să întinerești, dar și secrete din spatele gigantului Google, curiozități despre viața pe Youtube și cum poți câștiga de aici, informații și tehnologie din viitor care ne pot fi de folos pentru un prezent mai bun.

VIDEO EMBED


YOUTUBE LINK:

CUM SĂ OPREȘTI ÎMBĂTRÂNIREA? OMUL DE 10 CARE ÎNVAȚĂ ZILNIC. DAN OROS. | Fain & Simplu Podcast 117

Poți vedea tot podcastul pe Youtube sau să îl asculți pe Spotify, Apple sau Google Podcasts.
Urmărește FAIN & SIMPLU pe FACEBOOK și INSTAGRAM.

Mihai Morar duce „Fain & Simplu” în afara Bucureștiului. Prima conferință organizată în țară are loc la Oradea

Mihai Morar își întâmpină publicul, în preajma celei mai mari sărbători a creștinității, cu o conferință închinată Luminii din noi, pentru că invitații săi, Prof. Dr. Alexandru Vlad Ciurea și Părintele Vasile Ioana, vor arăta că noțiunea de iubire de oameni nu a dispărut. Prima conferință „Fain & Simplu”, organizată în afara Bucureștiului are loc la Oradea, pe 8 aprilie.

„Iubirea va birui întotdeauna, ea este șansa noastră extraordinară de a ne reconecta la Sinele nostru Divin.”, susțin cei doi oameni absolut speciali.

Odată ce cunoaștem toate elementele necesare pentru a avea un creier sănătos și performant, dar și o inimă împăcată, vom putea descoperi cu adevărat acea forță vindecătoare a iubirii.

În aura acestei sărbători a schimbării interioare, invitații lui Mihai Morar vor dezvălui cum putem descoperi lumina din noi înșine, acea stare de liniște și împlinire. În aceste vremuri, calea de împacare între rațiune și iubire este cea mai mare provocare a omului contemporan, însă ea este și cheia unei vieți echilibrate. Vom afla astfel care este modul prin care ne putem ajuta creierul și sufletul să conlucreze, pentru a face față grijilor și stresului cotidian, evitând astfel producerea celor mai mari dezechilibre din corp.

Succesul de casă al conferințelor „Fain & Simplu” este deja binecunoscut, iar evenimentul organizat la Oradea cu o săptămână înainte de Sfintele Sărbători Pascale se comportă la fel. În nu mai puțin de 4 ore toate biletele au fost epuizate.

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.