Setari Cookie-uri

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, probleme în ultima etapă a emisiunii America Express: ”Mi s-a luat carnea”

Ultima etapă a emisiunii America Express s-a dovedit a nu fi una chiar foarte bună pentru echipa formată din Andreea Antonescu și Andreea Bălan.

Artistele nu s-au așteptat să aibă asemenea probleme tocmai pe ultima sută de metri, dar au fost anumite aspecte care nu au ținut de ea, ci de noroc. Iată ce li s-a întâmplat concurentelor de la Antena 1!

Ce probleme au întâmpinat concurentele de la America Express

Cea mai recentă ediție a emisiunii America Express a fost extrem de grea pentru cele două concurente, Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Fosta parteneră de viață a lui George Burcea nu doar că s-a enervat extrem de tare că a pierdut jocul pentru amuletă în fața echipei formată din Cătăln Bordea ș Nelu Cortea, dar s-a și accidentat foarte tare în timpul unei probe, când din neatenție s-a lovit foarte, foarte tare la picior, dând vina pe faptul că era grăbită să termine cât mai repede, mai ales că emisiunea se apropie de final, iar ele mai tare decât oricine își doresc să plece acasă cu marele premiu și fac tot ceeea ce este posibil în acest sens.

Citește și:

Ei bine, concurenta emisiunii de la Antena 1 s-a lovit de un scaun, moment în care i s-a tăiat respirația, mai ales că era foarte agitată și s-a julit la picior atât de tare, încât i s-a luat carnea. Vedeta va rămâne cu un semn, cel mai probabil, doar că nu acest lucru era important pentru ea la momentul acela neapărat, pentru că trăgeau să ajungă primele și nimic nu era mai impotant decât asta.

Citește continuarea pe 9news.ro

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.