Setari Cookie-uri

Andreea Bănică, adevăratul motiv pentru care și-a concediat soțul: ”Mi-a spus că nu mai sunt impresarul ei”

Andreea Bănică a luat o decizie care deși multora li s-a părut una cu totul și cu totul nepotrivită, pe ea și pe partenerul ei de viață i-a ajutat foarte tare în următorii ani din viața lor.

Blondina a crezut că este mult mai bine pentru ei să își concedieze soțul din funcția de impresar, iar recent a explicat de ce a luat această decizie.

De ce și-a concediat Andreea Bănică soțul

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi din țară, iar de-a lungul anilor au reușit să creeze o legătură puternică între ei, dar și o familie frumoasă de care sunt mândri și de care se bucură. Într-un interviu pe care l-a acordat de curând, vedeta a lămurit pe toată lumea în ceea ce privește momentul în care și-a concediat soțul, mulți fiind curioși să știe adevărul despre acest subiect sensibil.

Deși, odată cu trecerea timpului au apărut tot felul de zvonuri legate de faptul că Lucian Mitrea ar fi călcat strâmb și că acesta ar fi fost motivul certurilor dintre ei la vremea aceea, în realitate lucrurile nu au stat chiar asa. Ei bine, având în vedere că soțul ei îi era și impresar, petreceau foarte mult împreună și se certau la fel de mult, iar în cazul în care nu l-ar fi concediat, cel mai probabil ar fi ajuns în punctul în care nu și-ar fi dorit nimic mai mult decât să se despartă.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.