Setari Cookie-uri

Oana Lis a împlinit 44 de ani. Ce mesaj i-a transmis Mara Bănică soției fostului edil al Capitalei

Ziua de 19 martie a fost una foarte, foarte importantă pentru Oana Lis, dar și pentru partenerul ei de viață. Aceștia au petrecut ziua împreună, iar blondina a avut parte de foarte multe surprize frumoase și de mesaje care i-au adus zâmbetul pe buze. Iată ce a i-a transmis Mara Bănică!

Oana Lis a primit mesaje emoționante la împlinirea vârstei de 44 de ani

Oana Lis a ajuns la frumoasa vârstă de 44 de ani, dar a preferat să se bucure în liniște de această zi frumoasă din viața sa alături de partenerul ei de viață, căruia i-a fost alături trup și suflet în tot acest timp, în care s-a confruntat cu probleme de sănătate. De regulă, ea este o femeie discretă și a așa a dorit să procedeze și de această dată, chiar dacă mai mult ca sigur a primit cele mai frumoase urări din partea oamenilor care o iubesc și care o apreciază, încă de pe la începuturile relației sale cu fostul edil al Capitalei.

Vârsta aceasta este una care a venit la pachet cu multe schimbări în viața vedetei, care nu își dorește nimic mai mult decât ca soțul ei să fie bine din punct de vedere al sănății, mai ales că anul trecut a fost multe momente în care a crezut că nu îl va mai vedea niciodată, dar el a reușit să lupte de fiecare dată împotriva morții.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.