Setari Cookie-uri

Andreea Bălan, acuzată că fură și trișează din nou. Concurenta de la America Express a reacționat dur: „ N-am crezut că unii...

Andreea Bălan nu mai scapă de acuzațiile fanilor emisiunii America Express. Concurenta de la America Express a fost acuzată din nou de faptul că alături de partenera ei de echipă, Andreea Antonescu, fură în timpul probelor și trișează. Care a fost reacția blondinei!

Andreea Bălan, despre acuzațiile aduse

Andreea Bălan nu este tocmai pe placul fanilor emisiunii America Express, deoarece aceștia au remarcat că de mai multe ori nu a ținut cont regulile din concurs. Deși ei și colegei sale din concurs li s-au atras de mai multe ori atenția pentru faptul că au trișat, cele două cântărețe au continuat să acționeze tot după bunul loc plac. De curând, blondina a decis să facă un vlog în care să le răspundă celor care o urmăresc întrebărilor pe care i le-au adresat.

Odată ce au acuzat-o de faptul că a trișat în timpul probelor, Andreea Bălan a simțit nevoia să se apere spunându-le că nu fac altceva decât să exagereze. Crede că nu a trișat de prea multe ori și că se pot număra pe degete dățile în care au încălcat regulamentul. Nici măcar nu a crezut că oamenii vor lua prea tare în serios ceea ce se petrecea acolo, deoarece au fost multe faze despre care a afirmat că le-ar fi făcut doar pentru amuzamentul publicului.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.