Setari Cookie-uri

Eva Timush: Ascultați-vă întotdeauna inima pentru că ritmul ei vă va purta pe drumuri unde nici nu credeați că puteți ajunge!

Interviu cu Eva Timush, una dintre cele mai fresh cântărețe din România

Eva Timush este o prezență fresh în peisajul muzical autohton și are o voce aparte, ușor de recunoscut. Mai mult de atât, tânăra artistă a strâns în jurul ei o comunitate mare de admiratori pe care îi bucură în fiecare zi cu prezența ei. Cântă de când se știe, a participat la numeroase concursuri, iar drumul ei de abia începe. Vă lăsăm să descoperiți mai jos întreaga poveste a Evei.

  1. Bună, Eva! Ne bucurăm să te cunoaștem! Ești o voce nouă în peisajul autohton muzical și știu că ai foarte multe lucruri de spus în ceea ce privește cariera sa. Spune-ne, te rog, cum te-ai caracteriza în 3 cuvinte?

Bună! Și eu mă bucur să vă cunosc. Cred ca cele 3 cuvinte la care m-aș rezuma în prezent sunt: muncitoare, perseverentă și răbdătoare.

Citește și:
  1. Ai participat la numeroase concursuri muzicale, atât în România, cât și în Rusia și Republica Moldova. Cum au contribuit aceste experiențe la formarea ta, ca artist?

Fiecare concurs la care am participat m-a ajutat să mă dezvolt și să îmi doresc mai mult de la mine. Mă bucur foarte mult că am avut ocazia să particip la aceste concursuri pentru că au reprezentat niște provocări despre care, în prezent, vorbesc cu foarte mare bucurie.

  1. Cum ai decis să faci pasul de a te muta din Republica Moldova în România? Cine te-a susținut în decizia ta? Ai avut temeri?

Mi-am dorit o schimbare în viața mea și am simțit că această mutare mă va ajuta atât din punct de vedere personal, cât și profesional. Familia mea m-a susținut și mă susține și în prezent cu orice îmi doresc să fac.

Citește și:
  1. Care crezi că este acel „ingredient” special al muzicii tale, care te diferențiază de ceilalți artiști?

Cred că atitudinea contează foarte mult și nu doar în muzică, cât și în viața de zi cu zi.

  1. Cum arată succesul pentru tine?

Succesul e atunci când faci cu adevărat ceea ce îți place și reușești să îi bucuri și pe cei din jurul tău în același timp.

6. Ai o comunitate impresionantă pe Instagram și împărtășești și cu urmăritorii tăi fragmente din viața ta. Cum te-a ajutat acest lucru în crearea unui nume în spațiul muzical?

Instagram si TikTok sunt, acum, 2 dintre cele mai importante si puternice canale prin care poți ajunge la un număr cât mai mare de oameni. Încerc pe cât posibil să postez zilnic pentru a nu pierde contactul cu oamenii care mă urmăresc pentru că există atât de mult conținut încât dacă nu oferi publicului ceva nou riști să își piardă interesul.

Citește și:

7. Ai colaborat recent cu Vescan pentru piesa „Colegi de apartament”. De la cine a pornit ideea unei colaborări? Te regăsești în melodia care are aproape 2 milioane de vizualizări pe Youtube?

Echipa de la Global Records a venit cu ideea acestei colaborări și din prima secunda am zis da. Mi-a plăcut foarte mult piesa de când am auzit-o prima dată și mă bucur ca e iubită de un număr atât de mare de oameni. Sper să o ținem tot așa. #ColegulVescan

8. Ce proiecte pregătești pentru viitorul apropiat?

Urmează să lansez Candyland, o piesă în engleză, pe 24 martie și de restul proiectelor o să vă las pe voi să descoperiți.

9. Care parte din cariera de artist îți aduce cea mai mare împlinire?

Cea mai mare împlinire, pe care o trăiesc și acum este când o piesă este ascultată și iubită de un număr cât mai mare de oameni.

Citește și:

10. Un mesaj pentru cititorii Kudika:

Ascultați-vă întotdeauna inima pentru că ritmul ei vă va purta pe drumuri unde nici nu credeați că puteți ajunge!

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.