Setari Cookie-uri

Ce a găsit soția lui Nosfe în telefonul artistului: „Am găsit liste cum vrea să fie...”

Moartea lui Nosfe a îndurerat o țară întreagă, dar nicio durere nu s-a comparat cu aceea pe care a simțit-o soția artistului, Mădălina Crețan.

Aceștia au avut o căsnicie frumoasă și un copil împreună, iar plecarea lui în lumea celor drepți a fost una bruscă și care s-a întâmplat mult prea devreme. Având în vedere legătura lor puternică și povestea frumoasă pe care o au, ea și-a dorit ca nimeni să nu îl uite, așa că s-a asigurat alături de producătorul și membrul Satra Benz, Lu-K Beats că lucrul acesta nu se va întâmpla.

Ce se afla în telefonul lui Nosfe

De curând, Speak l-a invitat în cadrul podcast-ului pe care îl are pe YouTube pe nimeni altul decât Lu-K Beats. Acesta a făcut câteva declarații extrem de emoționante despre regretatul artist, dar și despre planurile pe care le au în ceea ce privește lansarea albumului pentru care Nosfe a muncit 20 de ani, dar și despre expoziție. De asemenea, el a povestit și ce a găsit împreună cu Mădălina Crețan în telefonul artistului. Pe lângă toate lucrurile pe care le știau, au mai găsit în telefonul lui câteva liste, cântărețul fiind foarte organizat de felul său.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.