Setari Cookie-uri

Claudia Pătrășcanu, declarații despre procesul cu Bianca Drăgușanu: În 22 de ani, eu nu am avut niciun conflict cu...”

Claudia Pătrășcanu a făcut câteva declarații, cu foarte scurt timp înainte de a intra în sala de judecată.

Fosta parteneră de viață a lui Gabi Bădălău a făcut câteva declarații dure despre Bianca Drăgușanu despre procesul cu ea, fără a-i veni să creadă că se ceartă cu cineva, după 22 de ani în care nu a avut niciun conflict.

Claudia Pătrășcanu, despre procesul cu rivala sa

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu sunt la cuțite, din cauza lui Gabi Bădălău cu care diva are o relație. Iubita lui Bădălău de la momentul actual este cea care a chemat-o în fața instanței pe mama copiilor ei, din cauza faptului că ar fi fost defăimată și necesita daune morale în acest sens. În cursul zilei de astăzi, cele două femei au avut o nouă înfățișare la proces, iar înainte de a intra în sala de judecată, bruneta a dat câteva declarații.

Citește și:

Fosta parteneră de viață a lui Gabi Bădălău are, totuși, un mare regret legat de procesul cu Bianca Drăgușanu. Vedeta încearcă să trateze lucrurile cu calm, pentru că suntem în Postul Paștelui, iar așa ceva nu ar fi trebuit să se întâmple din punctul ei de vedere, doar că nu stă în puterea ei să schimbe nimic. Mai mult de atât, ea a ținut să precizeze că are peste 20 de ani de carieră și toată lumea știe cum este ea în adevăratul sens al cuvântului, cunoaște mulți oameni și nimeni nu a arătat-o cu degetul până acum.

Citește continuarea pe 9news.ro

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.