Setari Cookie-uri

Ce echipă ar putea fi eliminată în seara aceasta de la America Express. Anunțul făcut de Irina Fodor

Ediția din această seară a emisiunii America Express va fi una plină de emoții și de suspans pentru una dintre echipele rămase în concurs, deoarece ar putea veni la pachet cu eliminarea acesteia. Cine a ajuns pe ultimul loc și cine riscă să plece acasă, pe ultima sută de metri!

Eliminare America Express 2023

Au mai rămas câteva zile până când una dintre cele mai urmărite emisiunii de la noi din țară, Amerca Express, va ajunge la final. Cele trei echipe care, în momentul de față, luptă pentru marele premiu pus la bătaie sunt formate din Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu și Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu. Acestea au avut o zi plină, iar una dintre probele pe care erau nevoite să le ducă la bun sfârșit presupunea strângerea unei găleți cu noroi cu propriile trupuri, ceea ce nu a fost deloc simplu.

După ce ajungeau la linia roșie a recipientului, concurenții erau spălați într-un râu murdar de către niște localnici, iar mai apoi erau nevoiți să alerge către locul unde se afla Irina Fodor, unde doar ultima echipă era în pericol de eliminare, în funcție de norocul pe care îl avea. Ei bine, Irina Fodor i-a așteptat cu trei cufere, iar numai unul dintre ele conținea dragonul roșu, ceea ce aduce după sine, în mod evident, eliminarea.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.