Setari Cookie-uri

Cine sunt finaliștii America Express. Când are loc marea finală: ”Bisericuța a triumfat”

Emisiunea America Express se apropie de final, iar seara trecută, cei din fața micilor ecrane au aflat care sunt finaliștii concursului și vor lupta cu toate armele, pentru premiul în valoare de 30.000 de euro pus la bătaie. Cine sunt norocoșii!

Cine a ajuns în marea finală America Express

Marea finală a emisiunii America Express se apropie cu pași repezi, iar două dintre echipele care au decis să accepte provocarea de a participa în cel mai greu sezon vor lupta pentru marele premiu. Ediția de seara trecută a fost una plină de emoții pentru Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și pentru Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu. Ei erau cei care dețineau cuferele și care la final au sperat să nu îl fi deținut pe cel care conținea vulturul roșu.

Ei bine, juratul de la Chefi la Cuțite și partenera sa de viață au fost eliminați, când mai era un singur pas până la marea finală și au regretat foarte mult lucrul acesta, deși erau conștienți de faptul că nu mau pot repera absolut nimic. Tristețea lor a fost bucuria celorlalți.

Citește și:
„Experiența asta nu poate fi decât superbă, chiar dacă finalul ăsta nu e cel mai bun. O să mă certe Bontea, că el a câștigat. Le puteam evita pe toate trei, greu (...) 40 de zile de filmare spectaculoase, misiuni peste misiuni, locații peste locații, cazări peste cazări, una mai ciudată sau mai interesantă”, a zis Cătălin Scărlătescu, la Antena 1.

Citește continuarea pe 9news.ro

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.