Setari Cookie-uri

Franța ar putea interzice sharenting-ul. Ce părere are Oana Roman despre expunerea copiilor în mediul online

Franța ar putea interzice shareting-ul, iar Oana Roman a vorbit pe contul ei de Instagram despre acest subiect. Ce părere are fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei despre expunerea copiilor în mediul online și ce a zis despre interzicerea acestui lucru!

Oana Roman, despre interzicerea shareting-ului în Franța

Oana Roman este recunoscută pentru sinceritatea de care dovadă de fiecare dată în fața fanilor ei de pe rețelele, unde este foarte activă. Vedeta își petrece o mare parte din viață pe Instagram, unde postează mereu și unde, de asemenea, își dă cu părere despre anumite subiecte de interes. Decizia Franței de interzice shareting-ul i-a trezit interesul acesteia și a decis să își exprime punctul de vedere, în timp ce își aștepta copilul să iasă de la after.

Ce reprezintă, de fapt, shareting-ul? Este fenomenul părinților care își postează copiii pe internet, care ar putea fi interzis în Franța, după ce a luat amploare atât la noi în țară, cât și peste hotare. Oana Roman este și la curent cu tot ceea ce se petrece și a declarat că ideea lor de a opri acest fenomen i se pare interesantă, deoarece ar îngrădi dreptul părinților de a-și expune copii pe social media, la orice oră din zi și din noapte.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.