Setari Cookie-uri

Mioara Roman suferă de Alzheimer!? Oana Roman, adevărul despre starea de sănătate a mamei sale

În ultima vreme, a început să apară un zvon conform căruia Mioara Roman ar suferi de Alzheimer, iar Oana Roman a decis să dea câteva declarații în acest sens.

Vedeta a zis adevărul despre starea mamei sale de sănătate, dar a vorbit și despre sora sa, cu care a intrat în conflict.

Oana Roman, adevărul despre sănătatatea mamei sale

Mioara Roman are probleme serioase de sănătate, motiv pentru care fiica sa, Oana Roman, a decis că ar fi mult mai bine pentru ea să fie internată într-un centru de îngrijire pentru bătrâni, pentru a fi sigură că primește toate îngrijirile de care are nevoie și că va fi supravegheată în permanență. Unii au judecat-o pentru alegerea pe care a făcut-o, alții au apreciat că s-a ocupat ca mama ei să fie bine, în timp ce alții au lăsat-o baltă.

Pe seama acestui subiect, s-a certat și cu sora ei, Catinca, pentru că se pare că aceasta a uitat să mai treacă pe la femeia care i-a dat viață, fapt care a nemulțumit-o pe fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei, care a început un întreg scandal cu sora sa. După toate cele întâmplate, fiica lui Petre Roman a preferat să își vadă de viața sa în continuare și să nu caute răspunsuri din partea Catincăi.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.