Setari Cookie-uri

Fiica lui Nosfe a simțit că tatăl ei a murit. Mădălina Crețan, mărturisiri dureroase: ”Noi pe Iris nu am mințit-o niciodată”

Fiica lui Nosfe a simțit că tatăl ei a murit sau, cel puțin, că i s-a întâmplat ceva rău.

Mădălina Crețan a fost sinceră cu ea, din prima clipă, pentru că nici ea, nici regretatul ei soț nu au mințit-o pe cea mică și a explicat în podcast-ul moderat de Mihai Morar de ce a considerat că este mult mai bine să știe exact ce s-a întâmplat, deși pentru soția artistului a fost mai greu după aceea, dar este de părere că ar fi fost un gest egoist din partea ei să inventeze o poveste pe care să i-o spună lui Iris.

Iris a simțit că tatălui ei i s-a întâmplat ceva rău

Soția lui Nosfe, Mădălina Crețan, a acceptat invitația lui Mihai Morar de a merge în podcast-ul lui, fiind pentru prima dată când acceptă asta. Femeia a adus în discuție multe lucruri legate de regretatul ei soț, vorbind inclusiv despre frumoasa lor poveste de iubire, dar și despre cum a primit Iris, fiica lor, tragica veste că tatăl ei nu mai este printre noi. Părinții ei au fost mereu sinceri cu ea, în ciuda faptului că este doar un copil, pentruj că din punctul ei de vedere, unul dintre cele mai urât lucruri de pe această lume este minciuna, deși uneori oamenii aleg să mintă, pentru a-i proteja pe cei dragi.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.