Setari Cookie-uri

Kamara, admirat pentru lupta pe care o duce pentru copilul lui. Ce mesaj i-a transmis Ionuț Iftimoaie

Ionuț Iftimoaie a considerat că a venit vremea să îi arate colegului său de la Survivor România, Kamara, cât de mult îl apreciază pentru curajul de care a dat dovadă și de lupta pentru care o dă pentru fiul lui, în cadrul concursursului. Iată ce mesaj emoționant i-a transmis.

Kamara, admirat de colegul lui de la Survivor

Fiul lui Kamara, Leon, are grave probleme de sănătate, motiv pentru care a suferit mai multe intervenții chirurgicale de-a lungul timpului, dar nu în țară. Acestea au fost foarte costisitoare, dar nu suficiente, pentru că nu au ajutat la vindecarea lui completă, micuțul fiind nevoit ca și pe viitor să ajungă pe masa de operație, ceea ce pune o mai mare presiune pe tatăl lui care este nevoit să facă rost de bani, pentru a plăti toate costurile necesare.

Neavând banii respectivi, Kamara a decis să plece în Republica Dominicană, unde deși era conștient de ceea ce îl așteaptă a decis să o facă. Pentru Leon este în stare de orice și nu contează cât de departe este acum de el și de casă, din moment ce va reveni cu banii pe care îi vor folosi în vindecarea lui. Deși în unele momente, nu a mai rezistat, a cedat și nu s-a comportat tocmai bine cu colegii lui din echipa Faimoșilor, au fost și unii care i-au înțeles intențiile.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.