Setari Cookie-uri

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, mesaje după finala America Express. Artistele au pierdut marele premiu

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au pierdut marele premiu al emisiunii America Express, spre bucuria telespectatorilor care au fost de partea adversarilor lor, Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Artistele au simțit și ele nevoia să transmită câteva cuvinte despre ultima ediție a celui de-al cincilea sezon. Iată ce au zis

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, după finala America Express

Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt marii câștigători ai celui de-al cincilea sezon America Express. Aceștia au jucat marea finală alături de Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Artistele au dat tot ce au putut pentru a ajunge cât mai departe în concurs, iar din dorința de a ajunge mereu primele, fosta soție a lui George Burcea a încălcat adesea regulile, motiv pentru care a fost taxată dur de către cei de acasă, cărora nu le-a venit să creadă că blondina era în stare să calce și pe cadavre, pentru a fi prima, după cum chiar ei au scris în comentarii.

Andreea Bălan a făcut o postare, pe contul ei de Instagram, unde în primă fază i-a felicitat pe marii câștigători America Express sezonul 5, iar mai apoi a precizat că au câștigat ce mai buni. De asemenea, ea s-a bucurat pentru cel de-al doilea loc, mai ales că au luptat cot la cot cu doi bărbați puternici, după cum chiar ea a zis. A fost o experiență unică pe care nu o va uita niciodată și este mândră de ea, că nu s-a dat bătută și că a luptat mereu pentru ceea ce și-a dorit cu adevărat.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.