Setari Cookie-uri

Iraida: Muzica nu a renunțat la mine niciodată.

”Nu uitați să mergeți prin viață cu bunătate și inima plină, chiar dacă viață pare uneori un joc cu reguli incorecte.”

Iraida este genul de artistă complexă, care pune mult suflet în tot ce face. În mod paradoxal, se consideră introvertită și fiecare eveniment la care participă o împinge un pic mai departe de zona de confort și o ajută să își depășească limitele.

Găsiți mai jos materialul integral cu Iraida:

  1. Bună, Iraida! Ne pare bine să te cunoaștem! Ai început să cânți de la vârsta de 16 ani, însă recent ai lansat primele tale piese. Care este povestea „relației” tale cu muzica?

Relația mea cu muzica a existat dintotdeauna, însă nu reprezentat o opțiune de viitor foarte mulți ani. În familia mea nu se ascultă muzică, ba mai mult, mama mea ori de câte ori intră în mașină și era radioul pornit sau dacă schimbăm posturile de TV pe ceva legat de muzică Îmi zicea să închid sau să dau încet pentru că o deranjează:)). Știi cum e, majoritatea părinților își îndrumă copiii spre o meserie „clasică”.

Citește și:

Din păcate, muzica a bătut la ușa mea multă vreme, iar eu am ignorat-o sau nu i-am oferit atenția cuvenită din frică. Din fericire, muzica nu a renunțat la mine niciodată.

  1. Vrem să te cunoaștem mai bine, așadar, cine se află în spatele numelui de scenă Iraida?

O fată veșnic curioasă, extrem de sinceră, simplă, care se bucură la cele mai mici lucruri și pentru care viață este o sursă nesecată de inspirație.

  1. Care sunt stilurile muzicale care simți că ți se potrivesc mânușă?

Nu știu dacă pot spune că există niște stiluri și doar acelea, mai degrabă pot spune că mă potrivesc pe orice piesă care mă lasă să spun o poveste din suflet.

  1. Care este cea mai mare satisfacție a ta, ca artist?

Momentul în care văd că oamenii se regăsesc în muzică mea sau pur și simplu că le pot da o stare mai bună.

Citește și:
  1. Ce te face să ieși din zona de confort, din punct de vedere profesional? Cum reușești să îți învingi fricile?

Absolut totul. Nicio sesiune, cântare, eveniment nu este la fel. Eu sunt o persoană destul de introvertită și câteodată un lucru banal pentru ceilalți poate fi major pentru mine.

  1. Cine este cel mai mare susținător al tău? Dar cel mai mare critic?

Achi este cel mai mare susținător al meu, iar cel mai mare critic eu, și pe locul doi tot Achi.

  1. În afară de muzică, ce alte pasiuni mai ai?

Ceva ce nu cred că se poate numi pasiune, mai degrabă este faptul că sunt înnebunită după animăluțe. Am 2 câini și 3 pisici și pot spune că sunt că și copiii mei, îi iubesc de mă doare sufletul! În rest, ceva ce s-ar potrivi pe subiect ar fi alergatul, pictatul, make-up, enduro, gătitul. Sunt o groază de lucruri care-mi plac și multe pe care abia aștept să le încerc.

Citește și:
  • Olivia Addams și DOC fac Plata cu dor
  1. Ai scris versuri pentru numeroși artiști autohtoni. A reprezentat acest lucru o provocare pentru tine? Cât de mult reușești să transpui ceea ce simți în interiorul tău, în versuri?

Scriu și versuri și linii melodice, de regulă majoritatea pieselor care au versurile scrise de mine vin la pachet cu liniile melodice. La început a fost o provocare teribilă să scriu în limba română pentru că îmi plăcea să scriu doar în engleză și mi se părea foarte greu să compun în altă limba.

De multe ori schimb versurile pentru că mi se pare că nu am împachetat o anumită idee în cel mai bun mod. Dar acesta este procesul și mă bucur de el până la final chiar dacă poate deveni super frustrant.

  1. Care este piesa ta preferată din repertoriul tău și de ce?

    Citește și:

    Gânduri” rămâne piesa mea preferată, pentru că am scris-o într-un moment de cumpănă pentru mine și este extrem de personală.

    1. Ce planuri ai pentru acest an?

    Să devin mai bună ca anul trecut, să fac muzică frumoasă și să ies mai mult din studio :))

    1. Un mesaj pentru cititorii Kudika.ro. Mulțumesc!

    Mulțumesc că ați fost curioși să citiți acest interviu, sper că mă simțiți măcar un pic mai aproape de voi și nu uitați să mergeți prin viață cu bunătate și inima plină, chiar dacă viață pare uneori un joc cu reguli incorecte .

    Vizionare placuta


    Kudika
    27 Martie 2023
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.