Setari Cookie-uri

Cum au reușit Cătălin Bordea și Nelu Cortea să câștige America Express. De ce au vrut să renunțe la competiție

Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt marii câștigători ai celui de-al cincilea sezon al emisiunii America Express, iar după difuzarea ultimei ediții, aceștia au oferit și câteva declarații despre participarea lor în cadrul concursului de la Antena 1.

Cum au reușit aceștia să câștige marele premiu și de câte ori au vrut să renunțe, de fapt!

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, despre America Express

Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt cei mai puternici și cei mai rapizi concurenți ai acestui sezon. Comedianții au luptat din greu, dar nu au uitat să se bucure de experiență așa cum se cuvine. Multe dintre scenele pe care le vedeau pe micile ecrane aveau impresia că le văd pentru prima dată, pentru că uitau locurile prin care au mers sau lucrurile pe care le-au făcut. De asemenea, au povestit că s-au și certat, doar că nu s-a văzut la TV și, poate, pentru că nu se certau atât de rău, mai ales că de când au plecat în concurs și-au zis că dacă acest lucru se va întâmpla, să nu fie ceva pe care să îl ia în serios prea tare, spre binele lor.

Citește și:
“Şi acum, când am văzut emisiunea, ne aducem și noi aminte exact unde am fost, că acolo faci atât de multe lucruri într-o singură zi, că după aceea nu mai știi unde ai fost şi asta este fascinant. Multe nu s-au văzut, noi am mai plâns și după ce s-a închis camera, și înainte să ajungem la Irina. Şi am avut și niște certuri care nu s-au văzut, dar micuțe. Noi nu ne-am certat la modul să ne supărăm, că noi de acasă când am plecat am zis că dacă ne certăm, sunt certuri goale”, a declarat Cătălin Bordea, pentru antena3.ro.

Citește continuarea pe 9news.ro

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.