Setari Cookie-uri

Zanni, făcut praf de Alex Delea la Survivor România. De la ce a pornit cearta dintre ei: Te voi nimici

Zilele acestea, spre surprinderea tuturor, Alex Delea, Zanni, Elena Chiriac și Oana Ciocan au revenit în cadrul emisiunii Survivor România, iar nimeni nu se aștepta ca tensiunile să apară chiar între ei.

În cea mai recentă ediție a concursului de la Pro TV, foștii concurenți s-au luptat și pe traseu și nimeni nu se aștepta ca fostul Războinic să iasă câștigător.

Zanni și Alex Delea, ceartă la Survivor

Emisiunea Survivor România este una care sezonul acesta nu doar că i-a pus la grele încercări atât pe cei din echipa Faimoșilor, cât și pe cei din echipa Războinicilor. Fără prea multă hrană, cu dor de casă și cu probe care le dau bătăi de cap, dar mai ales locuind în același loc cu oameni pe care, poate, nici îi suportă, aceștia trebuie să demonstreze că sunt cei mai buni, să reziste tot mai mult în concurs și să ajungă mai aproape de marea finală până la care mai este mult timp.

Concurenții au avut parte, zilele acestea, de o surpriză la care nu s-ar fi așteptat sub nicio formă. Alex Delea, Zanni, Elena Chiriac și Oana Ciocan au ajuns în Republica Dominicană, pentru a le veni în ajutor con cuncurenților și, de asemenea, pentru a intra pe traseu, unde foștii concurenți chiar au avut niște discuții aprinse după ce Zanni i-a transmis rivalului său că îl va nimici, dar a fost invers.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.