Setari Cookie-uri

Jojo, în lacrimi în mediul online. Ce declarații a făcut despre serialul Clanul

Jojo a apărut plângând pe contul ei de Instagram și a venit cu explicații legate de starea în care se afla, iar toate au legătură cu filmările pentru serialul „Clanul”, care sunt în desfășurare la momentul actual.

Jojo, despre serialul „Clanul”

Cătălina Grama, cunoscută de toată lumea drept Jojo, este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară, iar rolul pe care l-a primit în serialul „Clanul” de la Pro TV este unul cu o importanță enormă pentru vedetă, dar și una care o solicită extrem de tare din punct de vedere emoțional. Aceasta a postat o filmare pe Instagram prin intermediul căreia a dorit să le arate celor care o urmăresc cum reușește să își intre în personaj.

Magda, personajul ei, este unul care suferă mult, care este greu pus la încercare și care are multe sceene în care plânge, iar interpretarea lui nu este deloc atât de simplă pe cât pare. De-a lungul timpului, Cătălina Grama a fost întrebată de mai multe ori cum reușește să îl joace atât de bine, având în vedere că viața pe care o duce este una fericită.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.