Setari Cookie-uri

Nimeni nu se aștepta la asta! Și-au spus Adio după 18 ani de căsnicie!

Un celebru cuplu de la noi divorțează, după o frumoasă poveste de iubire de 18 ani! Ce se va întampla cu cei doi copii pe care îi au împreună?

Deea și Dinu Maxer au anunțat pe rețelele de socializare că au decis să divorțeze, după 18 ani de căsnicie. Anunțul făcut de cei doi artiști a suprins pe toată lumea, mai ales că împreună au o familie frumoasă, cu doi copii minunați, dar și o afacere care le aduce venituri substanțiale.

Deea a publicat un mesaj emoționant pe InstaStory, acolo unde a vorbit despre despărțirea de cel care i-a fost soț timp de aproape două decenii.

„Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți! Mulțumesc, Dinu Maxer!”, a mai transmis cântăreața, în mediul online.

Citește și:

Deea Maxer a mai mărturisit că își dorește să aibă parte de discreție, în special pentru cei doi copii pe care îi are. Vedeta le-a cerut internauților să respecte decizia pe care a luat-o împreună cu Dinu Maxer.

„Voi ne știți viața, ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim să respectați acest moment din viață noastră.
Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea și Dinu Maxer”, este mesajul postat de cei doi foști parteneri.

Motivele care au dus la divorț

Momentan, Deea și Dinu Maxer nu au făcut alte declarații cu privire la acest subiect. Cu toate acestea, în toamna anului trecut, Dinu Maxer a mărturisit că venirea pe lume a copiilor săi i-a îndepărtat pe el și pe Deea.

Citește și:

Mai mult, el a mărturisit că primii ani ai căsniciei au fost grei, iar lui îi plăcea să o facă geloasă pe Deea, care suferea în tăcere. Artistul își reproșa atunci că nu i-a adus niciodată flori iubitei sale.

„Am făcut o geloasă pe Deea mai ales în primii ani de căsnicie. Atunci nu-mi dădeam seama că mai răspundeam unei fete sau alteia, dar și ea suferea. Cred, totuși, că cheia mariajului nostru a fost, până la urmă, fidelitatea. Nu am călcat strâmb nici unul. Au mai fost momente de criză, ca în orice mariaj, mai ales atunci când au venit pe lume copiii. Mi-am dat seama că se adunaseră multe lucruri nespuse între noi! Devenisem ca doi străini, deși stăteam în aceeași casă”, a declarat Dinu Maxer, pentru Click!.

Deea și-a dorit nespus de mult să devină mamă pentru a doua oară și a trecut prin momente grele la nașterea fetiței sale. Dinu Maxer nu a fost întocmai de acord cu ideea de a-și mări familia, însă acest lucru s-a întâmplat la insistențele artistei.

Citește și:

„Copiii te îndepărtează, uneori, ca și cuplu! Nu mai aveam timp și pentru noi, din cauza lor. În ce mă privește, am trecut cu bine de criza bărbatului de 40 de ani, că bat spre 50 de ani. Îmi reproșez totuși că niciodată nu i-am adus flori Deei.
Nu înțelegeam de ce trebuie să-i aduc flori! Cu timpul, am devenit mai romantic. Acum vrem să ne luăm o săptămână numai pentru noi, lăsăm copii cu părinții și plecăm! Acum pot să spun că m-am reîndrăgostit de Deea, văd cu alți ochi mariajul nostru!”, a mai declarat Dinu Maxer, pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.