Setari Cookie-uri

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, marii câștigători ai show-ului America Express! Primele declarații după ce au ieșit învingători

Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt câștigătorii show-ului America Express - Drumul Aurului. Ei au plecat acasă cu premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro, după o competiție dură în care și-au depășit limitele. Primele declarații pe care le-au făcut cei doi în mediul online!

Show-ul America Express - Drumul Aurului și-a desemnat echipa câștigătoare, duminică seara. Cătălin Bodea și Nelu Cortea sunt învingătorii acestui sezon, după o luptă grea, plină de provocări și situații limită. Cei doi au plecat acasă cu premiul cel mare, în valoare de 30.000 de euro.

„Acesta este trofeul. Sunteţi câştigătorii sezonului 5 America Express! Felicitări din tot sufletul”, le-a spus Irina Fodor celor doi, în marea finală a competiției.

Nelu Cortea și Cătălin Bordea nu și-au putut stăpâni emoțiile de bucurie și s-au îmbrățișat, fericiți fiind că sunt marii câștigători.

„Îţi vine să plângi, să mulţumeşti, să iei în braţe. M-am uitat la ăsta (n.r. – Cortea)… Este incredibilă senzaţia, este ceva unic”, a declarat Cătălin Bordea, după aflarea veştii, potrivit observatornews.ro.

Citește și:

La rândul său, Nelu Cortea a adăugat că a muncit enorm pentru a ajunge aici și că aventura pe care a trăit-o în America Express nu se compară cu nimic altceva.

„Eram doi nebuni care nu înţelegeau ce se întâmplă. N-am muncit pentru ceva atât de mult în viaţa mea. A fost o aventură şi un carusel… Nu se compară cu absolut nimic!”, a spus Nelu Cortea.

Primele declarații ale câștigătorilor

După difuzarea finalei, Nelu Cortea a fost primul care a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram. El a publicat un video cu trofeul America Express, imediat după ce a câștigat premiul cel mare.

„Nu se poate, omule, nu se poate! Trofeul America Express! Bordea Cătălin, America Express. Bravo, fetelor! Sunteți extraordinare și vă mulțumim pentru tot Andreea Antonescu și Andreea Bălan.", a transmis Nelu Cortea.

Citește și:

La fel de mult s-a bucurat și Cătălin Bordea, care a preferat să posteze pe pagina sa socializare mesajele pe care le-a primit din partea susținătorilor săi.

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.