Setari Cookie-uri

Andreea Bălan, primele declarații după ce a ieșit pe locul doi la America Express

Andreea Bălan a făcut primele declarații după difuzarea finalei America Express. Ea și Andreea Antonescu au ajuns pe podium, însă au obținut locul doi, în favoarea lui Cătălin Bordea și a lui Nelu Cortea.

Show-ul America Express și-a desemnat echipa câștigătoare, iar Nelu Cortea și Cătălin Bordea au plecat acasă cu premiul cel mare, în valoare de 30.000 de euro. În marea finală, echipele formate din Andreea Antonescu, Andreea Bălan și Cătălin Bordea și Nelu Cortea au dus lupte grele și și-au depășit limitele, totul pentru a ieși pe primul loc în concurs.

Irina Fodor a anunțat echipa câștigătoare, iar Cătălin Bordea și Nelu Cortea au făcut primele declarații după difuzarea emisiunii din seara zilei de duminică, 26 martie.

La rândul lor, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au făcut câteva mărturisiri despre parcursul lor în competiție, felicitându-i totodată pe marii învingători.

„Felicitări Cătălin Bordea și Nelu Cortea! Cei mai buni au câștigat și cele mai ambițioase perechi au fost în finală. Ne bucurăm pentru locul 2 și că noi două la 49 kg am luptat cot la cot cu niște bărbați puternici”, a scris Andreea Bălan pe rețelele sociale.

Citește și:

Ulterior, artista a continuat cu declarații emoționante despre ea și despre lecțiile pe care viața i le oferă:

„A fost o experiență unică pe care nu o voi uită niciodată! Sunt mândră de mine că nimic nu m-a doborât în această viață, că sunt ambițioasă și de fier atunci când trebuie să muncesc și să obțin ceea ce îmi doresc, sau un loc pe podium, dar totodată această forță a mea vine dintr-o sensibilitate profundă și aparte pe care o simțiți în piesele mele și puțini o văd în realitate.

Așa sunt eu și așa am reușit în viață. Mulțumesc vieții pentru lecții. Am învățat din ele”, a mai transmis cântăreața.

Andreea Antonescu, care era însărcinată în momentul în care lupta în competiția America Express, a spus despre reality show-ul de la Antena 1 că a fost experiența vieții sale.

Citește și:

"Mă bucur că am ajuns la final, pe Drumul Aurului. Ne-am dorit mult asta și sper că ați văzut și voi. A fost greu, foarte greu, dar a fost clar experiența vieții mele!”, a declarat vedeta.

Ea le-a mulțumit internauților pentru toate mesajele primite și pentru toate încurajările oferite de-a lungul competiției.

"Ce am învățat de aici? Să știu să fiu om, cel mai important sfat pe care mi l-a dat și tata când eram micuță, să fiu umilă, empatică, nu că n-aș fi fost și până acum, dar interacționând cu atât de mulți oameni în competiție, oameni simpli care aveau nimic, doar o credință mare în Dumnezeu și cu toate astea tot ne ofereau ce aveau ei mai bun și mai frumos, chiar și sufletele lor, m-am convins încă o dată că nimeni și nimic nu mă poate opri, singura limită fiind fetițele mele. Vă mulțumesc enorm pentru toată susținerea, toate mesajele de încurajare pe care mi le-ați trimis, legate de competiție și nu numai. Înseamnă mult pentru mine!”, a mai transmis Andreea Antonescu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.