Setari Cookie-uri

Gina Pistol a postat imaginea cu chipul fiicei sale din greșeală. Iubita lui Smiley a început să plângă pe Instagram

Gina Pistol a postat, în urmă cu doar o zi prima imagine cu fiica sa, iar la scurt timp după aceea, tot internetul a luat-o razna. Partenera de viață a lui Smiley nu a dorit ca acest lucru să se întâmple, dar imediat după ce și-a dat seama de greșeala pe care a făcut-o, a șters imaginea, care deja circula peste tot.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima dată, în urmă cu doi ani, după multe încercări și după ce prezentatoarea își pierduse speranța că va deveni mamă. Având în vedere cât de tare și-a dorit să fie părinte și prin câte a trecut până acum, ea a preferat să își țină copilul departe de camerele de filmat, iar până ieri, nimeni nu a știut cum arată Josephine și nu s-ar fi întâmplat lucrul acesta, dacă nu ar fi postat din greșeală imaginea cu pricina pe contul ei de Instagram.

În clipa în care a realizat că a postat o fotografie în care i se vedea chipul fiicei sale, a șters-o imediat, doar că fusese preluată deja și distribuită de multă lume. Nu i-a venit să creadă ce a putut face și a făcut imediat un Story în care a venit cu explicații în fața oamenilor, dar unde i-a și rugat pe cei care vor da imaginea mai departe să blureze fața lui Josephine, care după părerea mamei sale este mult prea mică pentru a apărea pe platformele sociale sau în publicații.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.