Setari Cookie-uri

Cheloo l-ar fi luat la bătaie pe Mihai Bendeac, din cauza orientării sexuale. Motivul pentru care actorul a plecat de la IUmor

Cheloo și Mihai Bendeac ar fi avut o altercație la IUmor, iar acesta ar fi fost și motivul pentru care actorul a plecat de la Antena 1.

Mihai Bendeac a plecat în urmă cu aproape un an de la masa juraților de la IUmor, iar motivul făcut public a fost o neînțelegere cu producătorii emisiunii. Acum, însă, Mircea Zara, cunoscut ca VJ la MTV, a făcut o serie de mărturisiri halucinante despre adevăratul motiv pentru care actororul a părăsit trustul Intact.

Invitat în podcastul lui Speak, Mircea Zara a mărturisit că între Mihai Bendeac și Cheloo ar fi existat conflicte, ba chiar artistul l-ar fi luat la bătaie pe colegul său de emisiune. Lucrurile au degenerat după ce Cheloo a fost deranjat de orientarea sexuală a lui Bendeac.

Adevărul a ieșit acum la iveală, iar Roxana Vancea, fosta iubită a lui Bendeac, a confirmat că actorul este bisexual.

”Cheloo e singurul care are probleme legate de chestia asta (n.r homosexualitatea), nu cu mine în mod deosebit. La un moment dat am văzut că lui i se pare că îi ”patinează chiloții” lui Mihai Bendeac și l-a luat la bătaie. De altfel, așa s-a terminat povestea între Bendeac, Antena 1 și iUMOR, din cauza tembelismului lui Cheloo. L-a bătut pe Bendeac pentru că i s-a părut că e gay.

Citește și:

O fi bisexual, că așa a zis și Roxana Vancea, dar nu are nicio treabă. Ce treabă ai tu, Cheloo cu Bendeac, când tu ești coleg de platou, să-l iei la omor?! Să nu uităm de dosarul penal al lui Cheloo pentru consum de droguri și ce a mai făcut el. Mi se pare șocant să scoți un asemenea om pe un post de televiziune național și să-l transformi într-un personaj care să fie demn de urmat”, a spus Mircea Zara în cadrul podcastului.

Proiectele lui Mihai Bendeac, după plecarea de la IUmor

După plecarea de la IUmor, presa a zvonit că actorul a semnat un contract cu ProTV. Momentan, Bendeac nu mai apare pe micile ecrane, însă este implicat în foarte multe proiecte.

Actorul a dezvăluit că se pregătește de lansarea celei de-a doua cărți a sa, dar are și foarte multe spectacole de teatru prin țară. Mai mult, lucrează și la două filme, care vor apărea în curând.

Citește și:

”Sunt excepțional de bine. Lumea mă poate vedea la teatru și prin toată țara, că merg peste tot. În prezent, pregătesc două filme și o carte. Filmele le fac eu, ca și concept, scenariu. De-a lungul timpului, am făcut seriale, sketch-uri, dar filme, până acuma nu. De aceea sunt și foarte emoționant.

Primul dintre filme e gata ca și scenariu, al doilea e la jumătate. Ar trebui să intre în producție cam într-o lună. Probabil premierea primului film ar putea fi chiar de ziua mea, anul viitor. E un film de epocă, prima parodie românească. Subiectul e unul de actualitate, jocurile de noroc”, a declarat Bendeac pentru CANCAN.ro.

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.