Setari Cookie-uri

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu s-au despărțit după ce au plecat de la America Express! Ce se întâmplă în cuplul celor doi?

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au demonstrat în competiția America Express că sunt un cuplu bine sudat. Chiar dacă nu au ajuns până în marea finală, cei doi au reușit să treacă cu brio peste toate provocările din concurs. Totuși, cei doi au avut nevoie de o pauză, după ce au plecat de la America Express.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au fost una dintre surprizele concursului America Express - Drumul Aurului. Cei doi au demonstrat că iubirea lor poate învinge orice provocare și că nimic nu este imposibil pentru cei doi. Cu toate că nu au ajuns până în marea finală, Scărlătescu și iubita lui au avut parte de un parcurs frumos, în care și-au arătat susținerea unul față de celălalt.

După ce au ieșit din competiție, chef-ul și iubita lui au luat o decizie radicală. Cei doi au avut nevoie de o pauză, pentru a se relaxa și a petrece câteva momente singuri, departe unul de celălalt. Astfel, ei au plecat în locuri diferite, iar timp de o săptămână nu au comunicat unul cu celălalt.

Dezvăluirile au fost făcute de Cătălin Bordea și Nelu Cortea în podcastul lui Mihai Morar, acolo unde au mărturisit că și ei au fost afectați de experiențele trăite în competiție.

Citește și:

„După ce s-a terminat, l-am sunat (n.r.: pe Bordea) să îl întreb: tu cum ești? După ce am stat atâta timp împreună, voiam să știu dacă e bine, e ok”, a dezvăluit Nelu Cortea în podcastul lui Mihai Morar.

Apoi, Nelu Cortea a spus ce s-a întâmplat și în cuplul Cătălin Scărlătescu - Doina Teodoru, după ce au decis să ia o pauză.

Scărlătescu și Doina spuneau că ei au plecat fiecare, unul la munte, unul la mare. N-au mai vorbit o săptămână, să se relaxeze”, a mai spus concurentul care a câștigat premiul cel mare la America Express.

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.