Setari Cookie-uri

Vești noi de la Celine Dion, înainte de împlinirea vârstei de 55 de ani! Ce surpriză le-a pregătit fanilor?

Celine Dion și-a amânat turneul internațional pentru o doua oară și a devenit o prezență tot mai discretă pe rețelele de socializare. Boala de care suferă i-a schimbat radical viața îndrăgitei artiste, care a fost nevoită să renunțe la ceea ce iubește cel mai mult - muzica. Recent, însă, ea a postat un mesaj special pe social media, iar fanii s-au bucurat enorm de vestea primită din partea sa.

Celine Dion va împlini mâine, 30 martie, vârsta de 55 de ani. Vedeta se confruntă cu probleme grave de sănătate, după ce a fost diagnosticată cu o afecțiune neurologică rară, numită sindromul omului înțepenit. Iubita artistă a fost nevoită să își anuleze pentru a doua oară turneul internațional, iar pe rețelele de socializare a devenit o prezență tot mai rar întâlnită.

Recent, însă, Celine Dion le-a oferit urmăritorilor ei o surpriză de proporții. Fanii artistei s-au bucurat să afle vești din partea lui Celine Dion și au felicitat-o pentru tot ceea ce a construit în cariera sa muzicală. Mai exact, Celine Dion a marcat 25 de ani de când a cântat piesa "My Heart Will Go On", la Premiile Oscar. Pentru a sărbători acest eveniment special, videoclipul melodiei a fost reeditat și publicat pe toate rețelele sociale.

Citește și:

”Această piesă va fi celebrată și când va împlini 250 de ani”/ „Puternică și frumoasă”/ „Refuz să accept că au trecut 25 de ani, piesa sta încă răsună în sufrageria mea”/ ”Cât de repede trece timpul”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți la postarea lui Celine Dion.

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.